Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 459)

plakát

Tři fúrie (2023) 

Jednou se to vidět dá, hezký asijský kočičky.

plakát

Úsvit (2023) 

Nechápu ta vysoká hodnocení. Film je řemeslně perfektně nazvučen, nasvícen a zrežírován. Dějově ale totální prázdnota. nic moc se tam neděje. Úplně nesmyslný leitmotiv a rozmazlená Křenková. Zřejmě představa pražských hipsterů o historickém filmu. Teda do kina bych na to opravdu nešel. Sice lepší než hloupé komedie, ale zase ne tak o moc.

plakát

Velké nic (2023) 

Přesně podle názvu filmu, Velké nic. Trochu depresivní pro slabší povahy.

plakát

V kůži mé matky (2023) 

Hmmm, takové divné... jsou tam zajímavý momenty, ale jinak průměrné a s velmi slabým drajvem.

plakát

V ráji (2023) 

Wow, tak to bylo příjemné překvapení! Slušné herecké obsazení (pro mě neznámými herci, ale tím lépe, neruší to), výborný vizuál, zvuk i hudba. Film byl velkým překvapením. Palec nahoru! Netflixu se občas také něco povede...

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Jedna hvězda za celkem slušně zvládnuté akční scény a dobrý zvuk. Děj se žádný nekoná, příběh je totální nesmysl a hlavní hrdina by v reálném světe zemřel asi 10x za minutu. Je těžké se na to vydržet dívat. Ještě že tam není žádná láska a jenom trochu sentimentálních chvil a minimum heroismu. S velkým vypětím se to dá jednou vidět. To už Star Trek je mnohem reálnější než tyhle cypoviny.

plakát

Wonka (2023) 

Jedna hvězda za triky. Jinak otřesná přihlouplá nuda, prakticky na to koukáte a nechápete co se tam vlastně děje - neděje. Takové navoněné a vyfoukané, ale o howně. Prostě debilita pro jaké vlastně publikum? Woke? LGBT+? Chmmm, celkově na pytel. Také strašně přečernochováno, prakticky pod každým kamenem na vás vykoukne, tragické. Škoda vyhozených peněz.

plakát

Zabiják (2023) 

Zajímavě pojaté, s náhledem do hlavy "Zabijáka". Jen ten konec byl takovej slabší... a Tilda stála za exkrement, že se umí různě šklebit fakt neberu. Fassbender to zahrál moc pěkně. Palec nahoru!

plakát

Zaklínač - Cena chaosu (2023) (epizoda) 

Opět nudný díl prakticky o ničem, blábolení debilních dialogů a nesmyslných hloupostí. Geralt už je jednou nohou pryč a dobře dělá. Netflix to kapitálně posral. Hnus!