Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po osudovém zvratu v Aretuze si Geralt a Yennefer lížou rány a marně se snaží udržet pohromadě. Nad Kontinentem se mezitím stahují válečná mračna. (Netflix)

Recenze (28)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmé epizodě musím přiznat, že nebyla tím nejhorším, co třetí série přinesla, na druhou stranu je pravdou, že to nic nemění na faktu, že jsem se nebavil. A stejně, jako jsem to uznal v komentáři / recenzi k předchozímu dílu, za to tvůrci seriálu nenesou největší vinu, protože se v knižních předlohách profesor Sapkowski natolik vzdálil původním příběhům ze zaklínačova světa, až mě už tehdy dost znechutil. Tady k tomu ještě přihodili nesmyslný rasový mix do již dostačujícího druhového mixu, takže jsem se opět dočkal nejen temného elfa, ale i jeho dredů. To by jeden zaplakal. / Poučení: Neokusuj si nehty a jiným lidem prsty. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rádoby jedna sebevražda, rádoby vražda, rádoby intriky. Vše je ale dělané tak na oko, že mi na tom méně nemůže záležet. Seriál by tak moc chtěl být druhými Hry o trůny, ale zároveň tak moc mu to nejde. Ty intriky, ty dějové zvraty zkrátka seriálu nevěřím, protože ti tvůrci zkrátka neví, jak se dělá dobré drama. Režisérsky to taky za moc nestojí. Asi by bylo lepší začít opravdu od začátku a nanovo. Díky Henry za vše, cos pro tento seriál udělal, neboť právě tvůj herecký výkon udělal seriál stravitelnějším. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvě hvězdy jsou za potkany, které fakt ráda vidím. A je to asi to nejsvětlejší z celé série. Ale přes tu lítost si neumím tyhle světlé okamžiky zcela vychutnat. Je mi smutno, že to trvalo dvě a půl série a odchod Cavilla, než se seriál navrátil k předloze. Ale proč a kvůli čemu? Kdo ví, ale jedno je jisté… teď už se z toho nic dobrého nevyklube. To je tak, když si z Ikei koupíte nábytek. Pokud si prostě začnete stavět skříň po svém a až po tom, co začne padat nebo chybí díly začnete listovat v manuálu, pochopíte, že z toho skříň nebude, leda tak třísky. Fňuk, mohlo to být super… ale není. Taková je realita - shovívavost a průměrné hodnocení si to nezaslouží. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U seriálu Nadace jsem byl zvědavý, jak to vidí divák neznalý předlohy. Chtěl jsem vědět, nakolik je ta moje kritika způsobená lpěním na záměru autora a mému vnímání knihy. Nu a u Zaklínače zatížený předlohou nejsem. Vnímám sice přinasranost fanoušků, která je podobná jako v případě Nadace, nebo i Prstenů moci, ale nijak mě v hodnocení neovlivňuje. Všechny tři jmenované seriály jsou prostě bez ohledu na předlohy zmršeniny, na které bylo vynaloženo mnoho úsilí i peněz, ale byly svěřeny do špatných rukou-producenti, tvůrce, studio ... . Těch seriálů a filmů se holt chrlí tolik, že se k jejich realizaci dostanou i netalentovaní a nekompetentní lidi. Tím, že nejsem fanda knihy, jsem naštvanej jen středně...spíš jsem jen rozladěnej. Na mizerný fantasy seriály, si už asi začínám zvykat. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ciri je zajatkyňou bandy hrdlorezov. Jen sa zo pomoci čarov pokúsi uzdraviť Geralta, ktorý sa okamžite vydáva na záchrannú misiu. Biely plameň dostáva konečne svoju dcéru domov. Alebo nie? Prevedenie: Na finálny diel extrémne slabé a ak vezmeme do úvahy, že to je rozlúčka s Cavilom tak to je úplná bieda. Ale predsa len musím dať do popredia súboj na hraniciach Nilfgardu, ktorý bol asi najlepší z celej série a rovnako boj v krčme so Ciry. Škoda len opätovné pretláčanie Netflixovských ideálov. Verím, že ak by tvorcovia nemuseli udržiavať rasové kvóty ak by si Henryho udržali. Vadí mu presne to isté čo nám všetkým. Slovanská mytológia s čiernymi hercami. Ale to sa už asi nezmení. 70% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama