Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Americký ninja (1985) 

Dobře, je to odhadnutelný a jednoduchý, ale je to zábava a o ničem jiným to neni!!! Nikdy si to na nic nehrálo, účel to rozhodně plní na jedničku, mě to baví!!!

plakát

Čistá práce (2008) 

Celkově 3,5 hvězdičky... Čekal sem trošku něco jinýho, obvyklej film o vykrádání banky, jenže to vykrádání banky je tu trošku na vedlejší koleji, protože tu jde o to co se děje potom... 3/4 filmu nejsou tak silný, ale ten závěr to už je něco jinýho a proto nedávám 3, ale 4 hvězdičky, závěr se mi opravdu líbil! No a že to je podle skutečnosti to rozhodně dodává filmu na síle, protože to docela síla je...

plakát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

To je prostě výborný!! I když se třeba občas nějaký vtipy opakujou, občas v každým díle, tak je to úplně výborný a ten samej vtip se prostě do každýho toho dílu hodí!!! Fakt úplně výbornej seriál a sranda od začátku až do konce!!! Srdeční záležitost... Každá postava je úplně úžasná, tohle se prostě musí vidět!!!!

plakát

Jako zabít ptáčka (1962) 

6 hvězdiček!!! Neskutečnej zážitek z úžasnýho filmu!!!! Výborný!!!! Hned od začátku film postavil laťku dost vysoko a do konce jí ještě mockrát zvyšoval!!! Tohle je opravdu VÝBORNEJ film!!! Postavy úplně geniální!!!

plakát

Poslední skaut (1991) 

Na komedii výbornej akční film!!! Vážně výborná komedie i výbornej akční film, od začátku do konce filmu nemám co vytknout! PERFEKTNÍ!!! O tomhle filmu nelze mluvit jinak než ho chválit!!! A těch hlášek, prostě paráda!!! A Bruce? Na tanečníka je to dobrej detektiv ;)

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Neurazí, nenadchne... Je to docela sranda a je to tradičně "poučný"... Prostě animák pro děti, ale mně se to docela líbilo i přes to, že tohle opravdu neni muj šálek čaje!

plakát

Rozhádaní dědicové (1993) 

Byla to sranda a o to šlo. Nečekejte od toho nic víc než lehce nadprůměrnou komedii. Herecký obsazení netřeba komentovat, hvězda vedle hvězdy!!!

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) odpad!

Pro mě osobně obrovský zklamání, mně tam nepřišlo vtipný pomalu nic!!! A druhá půlka filmu, co to sakra bylo??!! Taková americká ... o dokonalej rodině, bla bla slzička ukápla... Asi ne!!! Ale tohle nemá s výborným seriálem společnýho vůbec nic!!! Na tomhle filmu jsou nejlepší trailery...

plakát

Směr jih (1994) (seriál) 

Docela blbost, ale sranda a rozhodně sem se u toho nenudil...

plakát

Věc (1982) 

Sci-fi neni zrovna muj žánr a ani horory nijak zvlášť nemiluju, ale tohle bylo perfektní!!! Jak už tady řekl asi každej, atmosférou je tenhle film doslova našlapanej po strop, mrzí mě jenom, že sem se k tomu dostal odpoledne a ne v noci, to bych přidal ještě jednu hvězdu, aha, to už vlastně nejde... Ale rozhodně si to dám někdy v noci znova, tenhle film doporučuju každýmu kdo se chce bát!!!