Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Jistě, pane ministře

Jistě, pane ministře (1980)

Nevěděl jsem, že to někdy napíšu, ale existuje lepší britcom než Červený trpaslík a Black Adder. Nechci tu plýtvat nějakými superlativy, podívejte se na několik dílů a udělejte si svůj názor. Nigel Hawthorne je v roli Sira Humprey Applebyho úžasný!

Noir

Noir (2001)

Výborný příběh a jeden z nejlepších soundtracků, co jsem kdy slyšel. Naprostý skvost. Ale pozor, není to pro každého.

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Můj první kontakt se seriálovým Star Trekem. Nenechte se odradit nevábným vzhledem a slabší první sérií, protože tenhle vesmírný výlet stojí za to.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Srovnáni s anglickou předlohou je bezpředmětné, tohle si jde svou cestou. Politická špína a hnus, jak to mám rád. A Kevin Spacey. Update 18. 2. 2014 2. série je mnohem lepší než první.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Nevím, proč jsem se tomuto sitcomu dlouho vyhýbal, ale po shlédnutí několika dílů jsem si tuhle partičku zamiloval. Je překvapivé, že i v osmé sérii si seriál udržuje vysoký level vtipnosti a originality zápletek, což se o některých sitcomech (ano, Přátelé) říci nedá. Také jsem zjistil, kde se jedna americká televizní společnost inspirovala pro Dr. House.

Fullmetal Alchemist: Bratrství

Fullmetal Alchemist: Bratrství (2009)

V porovnání s původním FMA temnější, brutálnější a akčnější. Animace je ještě lepší, dabing je stejně výborný. Příběh je trochu řidší, ale souboje a osudovost to zcela vynahrazují. Nejlepší shounen anime.

Farscape

Farscape (1999)

Jiné sci-fi než Star Trek nebo Battlestar Galactica, ale v mnoha ohledech o tolik lepší. Farscape na první pohled nevypadá moc dobře, je tam vidět nízký rozpočet. Výjimečnost Farscape je v charakterech a scénářích, které kombinují klasické sci-fi prvky s občas až úchylným humorem a sympatickou posádkou. První dvě série až na výjimky sestávají z epizodických dílů, potom se seriál transformuje do jedné obrovské příběhové šupy. Záporák Scorpius je jeden z nejlepších seriálových záporáků vůbec.