Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (823)

plakát

Love, Death & Robots - Když převzal moc jogurt (2019) (epizoda) 

Ukrutné :-D Od začátku do konce absurdní, pohádkové a i animace tomu nádherně dopomáhá. K tomu super hudba. Nikdy jsem nevěřil, že mi jogurt takhle vykouzlí úsměv na obličeji.

plakát

Love, Death & Robots - Požírač duší (2019) (epizoda) 

Velmi pěkně animované, postavy sympatické, příběh rázný, zakončení... zajímavé :-) Řekl bych - solidní. Rozhodně neurazí :-)

plakát

Love, Death & Robots - Obleky (2019) (epizoda) 

Wow. Z počátečních pocitů "animace jak World of Warcraft a tak 10 fps k tomu, mno..." přes "sakryš to eskalovalo rychle, co bude dál?" až po "Neeee, dělej, přidej, probůh, co teď, aaaaaa neumírej!!!, uff, neeeeee". Aneb jak z velmi jednoduchého příběhu "prakticky kopie boje o Sion v Matrixu 3 udělat něco, na co upřeně 15 minut hledíte a s postavami opravdu cítíte... I pointa na konci byla příjemným zakončením, co se tam vlastně děje.

plakát

Love, Death & Robots - Svědectví (2019) (epizoda) 

Animace na špičce, velmi živé, barvy famózní, avšak "když se nedaří, i na pos*aného spadne kadibudka"... Ty náhody a setkání a vidělí a lezení do míst, to byl prostě joke Vše krom příběhu, který se dal tipnout v posledních 2-3 minutách, vše super. Ale příběh sráží.

plakát

Love, Death & Robots - Tři roboti (2019) (epizoda) 

Budu přísný, tak 3 hvězdy. Vyprávění o historii lidstva z "puss" tří robotů. Zakončení velmi slabé, vtípky tak střední. Animace výborná.

plakát

Džoši kausei (2019) (seriál) odpad!

Kdo tyhle blbosti vymýšlí. 3 minuty o tom, že ve třídě leží holka a jiné holky se jí dívají mezi nohy, pak si hrají s jejíma nohama a... Mám pokračovat? (mmj dabing nula nula nic, je tam jen "hň" "uuu" " aah" "meii?" atd...)

plakát

Mob Psycho 100 - Season 2 (2019) (série) 

Přetrpěl jsem to... Pokračování Moba bylo naprosto o ničem. Episoidní díly, kdy se nikdo ničemu nepřiučí, postavy královsky silné v minulé sérii naprosto nepodstatné v této a poslední záporák byl takový djouk, že jsem u toho skoro usínal. V porovnání s těmito "hlavními" jsou veškeré další postavy doslova vedlejší... Sledoval jsem spíše z povinnosti, bylo to víc a víc absurdní. Na druhou stranu se vyřádili v animacích, které jsou (až na poslední díl) zmáklé opravdu dobře. Za mě hluboké zklamání. Upřímně ani nevím, až na poslední snad 2-3 episody, co se tam stalo. Max si pamatuju episodu se silným duchem a v jedné se Mob rozhodl na chvíli skončit. Jinak bílo, pusto, nepamatuju. Nenechalo žádný dopad. Nulový chtíč se na to kdy kouknout znovu. Ani kvůli příběhu, ani kvůli animaci, postavám, ničemu. To se radši podívám podesáté na Ouran nebo Kaibu. Mob thumbsdown 35 %

plakát

Black Lightning - Season 1 (2018) (série) 

Boha jeho to byla snůžka přiblblých příběhových linií, které chyběla logika vlevo vpravo. Nevydržel jsem koukat stále, občas jsem pár minut musel přeskočit... To se fakt nedalo. Ty reakce lidí na různé podněty byla prostě idiotská... A hlavně - ten týpek má na sobě PRŮHLEDNÉ brejle, CELOU sérii naprosto STEJNÝ KNÍR a jeho celoživotní kamarád, který chodí na jeho rodinné večeře, ho NEPOZNÁ... Idiocie novej lvl... Už jsem se zmínil o těch totálně trapnejch hláškách o ničem, rádoby vtipných momentech, které byly tak cringe, že mi vrzaly zuby a musel jsem se schovat pod stůl? Lol... Policejní šéf zjistí, že je jeden z dalších policajtů špinavej, má na něj důkazy (fotil fotky, jka předává zbraně záporákům) a pak se 3 episody nic neděje? A tento špinavej policajt pak zatkne (podplacenej) našeho super hrdinu? Whaaaat??? Black prů*er 25 %