Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Biografie (4)

Mandy Patinkin (herec / producent)

01.02.2008

Mandy se narodil 30.11.1952 v Chicagu. Po dvouletém studiu na University of Kansas odešel 1972 do New Yorku, kde absolvoval odbornou hereckou průpravu na proslulé Juilliard School of Dramatic Art. Nejprve působil na mimobroadwayských scénách (Public Theatre, Hudson Guild Theatre a Delacorte Theatre), kde se představil mj. v… (více)

Anthony LaPaglia (herec / producent)

01.02.2008

Od roku 1984 působí v USA, přešel od povolání učitele k herectví. Prosadil se v mimobroadwayské inscenaci komedie Johna Godbera Chvastouni. Po boku Marcii Gay Hardenové se představil na jevišti McCarter Theater ve hře Davida Rabeho Those the River Keeps a v newyorském Public Theater účinkoval ve hře Steva Tesiche On the Open… (více)

Will Kemp (herec)

18.12.2007

Will bývá nazýván Jamesem Deanem baletu. Otec je grafický designer a matka je někdejší modelka, má ještě sestru a bratra. Když mu bylo 9, jeho matka usoudila že nastal ten správný čas, aby si našel nový koníček a přihlásila ho do hodin tance. Jak se ukázalo, taneční talent mu byl dán od Boha. Tvrdě dřel s Elizabeth Harrison, až… (více)

Sam Rockwell (herec / producent)

18.12.2007

Narodil se v roce 1968 v kalifornském Daly City a jako dvacetiletý debutoval v televizním dramatu Francise Forda Coppoly Clownhouse (1988). V našich kinech jsme ho poprvé zahlédli coby zabijáka z dětské fantasy Želví nindžové (1990).V průběhu 90. let se však, byť v menších rolích, uplatnil v řadě "vážných" nezávislých titulů -… (více)

Reklama