Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Z prvních dílů jsem byl naprosto mimo a dokonce mě okamžik trvalo než sem pochopil o co se jedná. Styl vyprávění mě uhranul a okamžitě sem si hlavní aktéry zamiloval. Postupem času se však nadšení utlumilo a to způsobilo moje 4 hvězdy.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Náhodou sem narazil na tenhle seriál a rázem jsem si ho zamiloval. Chvilkama jsem naprosto nechápal co se deje. FIRE exclamation mark (!) FIRE exclamation mark (!)

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Když sem viděl tenhle film poprvé, byl sem kapánek zklamaný, protože se čas odvíjí na můj vkus příliš rychle oproti knižní předloze. Ale kdyby tomu tak nebylo, film by měl 5 hodin a to by se takové martýrium, které z filmu cáká nedalo vydržet. Filmový skvost.

plakát

Království (2007) 

Na jedničku zvládnutá akční podívaná. Osobně nemám rád poselství v podobných filmech. Dřív byli hrdinové běloši a sympatický a obětavý černoch zemřel, teď jsou hrdinové běloši a černoši a umírají obětaví Arabové.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

V tomhle filmu prostě nenajdete chybu. Skvělý příběh, herci, situace, HUDBA… Ovšem chápu že to není každého šálek čaje – ale můj teda jo – až po okraj!!!