Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný
  • Dobrodružný

Recenze (77)

plakát

Iveta (2022) (seriál) 

Není to úplně špatné, ale ten Vojta Vodochodský toho Petra Sepéšiho někdy moc přehrává a hlavně ten jeho "zpěv" je totálně falešný až hrůza, to se nedá vůbec poslouchat. Anna Fialová docela slušně zpívá, což jsem nečekal (jo, ten zadek má větší, ale je to opravdu na škodu?). A ten Ondřej Brzobohatý je jako by Štaidlovi z oka vypadl... i chováním.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Moc bych Petrovi Jáklovi přál za odvahu, aby se film líbil, případně přinesl ten kýžený finanční úspěch a zájem v zahraničí. Film ale na mě působí příliš hollywoodsky, příliš vyumělkovaně, nepřirozeně a hlavně až moc na efekt, málo s dramatem a nápadem, jak je u takových fantazmagorií z USA zvykem. Ono napráskat tam kupu předražených zahraničních herců, fůru efektů, ale pokud film nemá nápad, myšlenku a spád, tak to je pak jedna velká americká tuctová břečka. Co si budeme povídat, druhá polovina filmu je honička po lese, která nudí, nudí a nudí... až nakonec nudí celý film.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Ale jo, není to nejhorší. Asi nejpůsobivější jsou scény za letu, které jsou propracovanější a věrohodnější než v prvním filmu. Dějově celkem nic moc, jak už je u amerických filmů zvykem.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Ošklivý princ, škaredá princezna. Pohádka bez pořádného děje a zápletky. Infantilní přehrávání některých postav a šišlání jako u debilů. Jedna hvězda za výpravu, druhá za kostýmy a třetí za efekty.

plakát

Marie Terezie - Série 3 (2021) (série) 

Třetí díl resp. pátý byl asi nejlepší, ale ty záběry ze zámeckého parku v Jaroměřicích nad Rokytnou, kdy jsou vidět taškové střechy rodinných domů se STŘEŠNÍMI PLASTOVÝMI OKNY... no pane režisére, kameramane... to je děs.

plakát

Michal David - žít tak, jak se má (2021) (TV film) 

Je to takové onanování Michala Davida s jeho panděrem a kozíma nohama, co všechno dokázal a jak je bohatý a co všechno má a jak mu všichni ubližovali. Myslím, že se měl více zaměřit na vývoj své tvorby a svoji kariéru. Dokument je jistě zajímavý, ale trochu moc vychloubačný. Něco zamlčuje, něco přeceňuje a něco i zkresluje. Bohužel je smutné slyšet, že udělá cokoli a komukoli, když za to bude honirář (honorář). Když se umělec montuje do politiky je to chyba a hraním na meetincích politických stran se dehonestuje sám. Jinak je dobře, že má pozitivní energii a užívá si života, to je samozřejmě sympatické. Budiž mu přáno.

plakát

Zátopek (2021) 

Mně se ten film docela líbil. Mělo to tempo i spoustu zápletek. Sem tam i občas vtipné. VFX také docela zajímavé. Marta Issová kupodivu zahrála dobře a dokonce nepřemlouvala Bábu. No a Václav Neužil.... ten nepotřeboval ani dubléra. Ten jeho výkon byl excelentní, možná bych si dovolil říct, že nejlepší v našich sportovních filmech a to zrovna Marek Vašut v Pěstích ve tmě byl také skvělý. Když si vezmu třeba film Fair play, tak bohužel ani jedné herečce nešlo věřit, že pravidelněji běhají podle těch jejich širokých boků a mírně křivých nohou, ale co předvedl Václav Neužil, to asi nemá obdoby nejen v naší kinematografii...

plakát

V síti (2020) 

Takový docela prapodivný film... nejdřív jsem si myslel, že je to realita. Až jsem na fotkách z jedné nějaké promo či co akce viděl toho "slušného" kluka, co nechtěl jenom sex, tak mi došlo, jaký je Kusák režisér a tenhle film jedna velká komedie.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Nepochopitelné, nelogické, barevně přeplácané jako na nějaké Vietnamské show s blikátky. Neprofesionální až amatérské, někdy až dětsky infantilní. Uf, co k tomu víc dodat? Tohle se fakt nepovedlo.