Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad pro celou rodinu! Populární osobnosti bojují svým zpěvem o titul Zlatá maska. Ale pozor! Vystupují zamaskovaní k nepoznání. Poznáte, kdo je pod maskou páva, jednorožce nebo ufona? Zpívající celebrity budou hádat televizní detektivové: J. Bohdalová, J. Prachař, L. Bouček a M. Hudák. Moderuje: Martin “Pyco” Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

goauld 

všechny recenze uživatele

Bombastické, megalomanské, komediální. Jako dobře... je jasné, PRO KOHO je daná show určena, ale... doporučil bych tak o 80% omezit přidávání ruchů v režii. Při pozorování "placeného křoví" ve studiu "barev a efektů až oči přecházejí" jsem si fakt NIKOHO nevšiml, že by krom tleskání tam někdo "pískal jak o život", nebo si vyřvával hlasivky. Zřejmě (po vzoru amíků a jejich tzv. sitkomů") je tohle -trendy- a kůůůůl, ale sorry - mě toto spíše kouzlí úsměv, protože ta smyčka ruchů se tam celkem často opakuje :-) Mě to spíše připadá jako "soutěž televizí" kdo předvede bombastičtější show. PS: ....předpokládám, že TO asi levné nebylo ;-) zřejmě budou o to více "ždímat" zadavatele reklam... ale co - at si ždímají.. Naštěstí TV PRIMu platit povinně z tzv. konces.poplatků nemusíme ;-) No nic... vypínám "výplach mozků" a jdu na TENET (který už je již nyní na vašich torrentech) ()

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Autentický prepis rozhovoru medzi pacientom a lekárom s aprobáciou z dospelej psychiatrie po zhliadnutí jedného za pandemickej situácie vytvoreného dielu tohto "Hudební / Soutěžní / Reality-TV / Zábavný", nájdeného v útrobách archívu budovy štúdia, v ktorom sa tieto pokusy na živých bytostiach celé odohrávali, niekedy v roku 18. vlny pandémie. Lekár; "Pane, čo ste to práve videli, keď sa tak trasiete?" Pacient; "Prázdnotu pán lekár, videl som prázdnotu v jej celej kráse. Vy ste to nevideli pán doktor?" Lekár; "Ja som to videl tiež, bola to prázdnota v celej jej kráse, pravdu máte." Pacient; "Takže som zdravý, fajne. Majte sa." A BTW, alias P. S.: Niežeby ma to celé neprekvapilo, ale som prekvapený, že čo sa to zase robí za oknami obývačiek zvnútra. ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Dno naší televizní zábavy bylo opět prohloubeno! Naprosto příšerná estráda (rozuměj totální sračka), která je snad ještě horší než ty z devadesátek, kdy tyhle typy pořadů frčely. Už jenom ten koncept - nějaký rádoby celebrity skáčou po pódiu v hnusných kostýmech, aby "porota" (opět složená z rádoby celebrit) hádala, kdo že tam ze sebe dělal debila - to snad musel být někdo úplně vyjetej, když to vymýšlel. Tyhle pořady nazývám "celebrity pro celebrity", protože tam vůbec nejde o pobavení diváka nebo nedej bože nějakej uměleckej zážitek, ale prostě jenom o kšeft, aby těmhle lidem přistály na kontech slušný sumy. Nic víc, nic míň. Doufám, že se tahle ptákovina nechytne a rychle skončí, protože jestli ne, tak už si fakt budu myslet, že se náš národ naprosto zbláznil. P.S.: Má J. Bohdalová ve svým věku a se svou kariérou tohle zapotřebí?!?! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik peněz musí dostat lidi z tzv. "publika", aby se ponížili a šli jásat na natáčení takovéhle debility? Nebo snad Prima našla tolik lidí s IQ pod 50 a svezla je na jedno místo v jednom čase? Nebo snad objížděli blázince s nabídkou zájezdu zdarma do Prahy na natáčení? Jak moc psychicky nemocní musí být programový ředitel a ti, co mu pomohli tohle protlačit do vysílání? Jak moc přeplacení musí být účinkující? ... Když to shrnu: když se Bouček, Prachař a Bohdalová potkají v jednom "zábavném" pořadu, je to záruka trapných a vtip postrádajících "vtipů" (kterým se obvykle smějí nejvíc oni a placený komparz). V tomhle pořadu opět nezklamali. A zdatně jim v tom sekundovali "hosté" v jakýchsi maskách, kteří zřejmě dostali "honorář, který se neodmítá". Ubožáci. Nova kdysi v hrůznosti "zábavných pořadů" nastavila laťku opravdu vysoko, ale Prima ji hravě překonává a vyrábí a následně vysílá ještě větší sračky než by člověk dokázal vymyslet. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

(Toa)letní show, po níž je maraton kauz soudce Alexandra a pásmo rad kutila Adama milým vykoupením. Znovu oživený fundus tv pohádky Jak se ševcem šili čerti dává vzpomenout na zašlou práci maskérů a kostýmních výtvarníků z dob normalizace, načež čerti budou šít i se současným divákem, aby na tripu frčící pořad dostal brzkou stopku. Vydržíte-li ten rej masek a jejich souboje, odměnou vám nebude vůbec nic. Vybavte se lupou, dýmkou, pláštěm a kostkovanou čepicí - budou z vás detektivové. Po vzoru Sherlocka Holmese na základě daných indícií budete usilovně dedukovat a pátrat, jaká zkrachovalá existence se ukrývá pod lepidlem splácanou maskou. Na závěr, než všichni zaslouženě skončí za zdmi psychiatrického ústavu, se jeden z nich odmaskuje, načež propuknou obrovské frenetické ovace a účinkující sdělí své dojmy z pod masky a v duchu si vypočítá, zda mu krátké vystoupení zaplatí hypotéku. A v příštím kole na vás jukne chobotnička, páv či buldoček. Roztomile stupidní večer můžete i zaspat. Vyhnete se tak možným nočním můrám z poroty, moderátora, hudebních a jiných vystoupení, co vám zničí duševní zdraví. A zdraví máte jen jedno. 0/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Největší teplota byla naměřena v masce Ufona, kde dosahovala teplota 40 stupňů. (SONY_)
  • Pořad měl být na TV Prima a TV JOJ původně vysílán během jara 2020, kvůli pandemii koronaviru bylo ale jeho vysílání odloženo (fabecc1222)
  • V masce se dalo kvůli horku vydržet maximálně 30 minut, každá maska má otvor, díky kterému se dá lépe dýchat a ovívat se. (TheSlezy)

Reklama

Reklama