Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Zajímavosti k filmům (6)

Star Trek: Picard - Season 3

Star Trek: Picard - Season 3 (2023) (série)

Enterprise-F, která se v několika epizodách objeví, je třídy Odyssey. Ta byla spolu s několika dalšími modely jako Pathfinder nebo Reliant původně navržena pro počítačovou hru „Star Trek Online“ a na filmovém plátně se tak představila poprvé.

Príliš veľa balónov

Príliš veľa balónov (2022) (studentský film)

Na Filmovém festivalu Fakulty informatiky Masarykovy Univerzity získal film první místo v kategorii hlasování odborné poroty.

Nůž

Nůž (2021) (studentský film)

Film byl uveden i na Filmovém festivalu Fakulty informatiky Masarykovy univerzity, kde získal třetí místo v kategorii hlasování diváků a dělené čtvrté místo v kategorii hlasování odborné poroty.

Parazit

Parazit (2021) (studentský film)

Film získal na Filmovém festivalu Fakulty informatiky Masarykovy univerzity první místo v kategorii hlasování diváků a třetí místo v kategorii hlasování odborné poroty.

Viva La Dirt League - Epic NPC Man

Viva La Dirt League - Epic NPC Man (2016) (seriál)

Žlutý vykřičník, který má například Greg (Alan Morrison) nad sebou, odkazuje na počítačovou hru „World of Warcraft“, kde se tímto způsobem symbolizuje, že daná postava má k dispozici pro hráče úkol. Na stejnou hru odkazuje i název fiktivní hry „Skycraft“, ve které se seriál odehrává.

Reklama