Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

A jak to bylo dál... (2021) (seriál) 

Jsem uchvácená! Od posledního dílu původního seriálu uběhlo spoustu let a doba se samozřejmě změnila. Je správné, že seriál natočili reálně v době, která momentálně prostě je - nebinární lidé, sexuální experimenty v pozdějším věku, děti se nebojí říct jak se ve svém těle cítí, neschopnost otěhotnět, umělá oplodnění… Česko je v tomhle ještě dost pozadu, proto chápu některé komentáře, ale podle mě je to natočené přesně tak, jak by to natočené být mělo! Doufám, že bude další řada.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Hart od Dixie je má srdcovka. Zbožňuju tu pohodu, která z něj vyzařuje a snadno si zamilujete hlavní postavy. Viděla jsem seriál už mnohokrát a stejně mě nikdy neomrzí ❤️

plakát

Bratz 4: Pohádková říše (2008) 

Nerozumím, proč někdo hodnotí pohádku, jako film pro dospělého. Už od obrázku je naprosto očividné, že cílová skupina jsou děti. Já osobně jsem tu pohádku měla ráda a jela u nás docela často. Pohádky od Bratz jsme měly se sestrou opravdu rády, tahle patřila dokonce k našim nejoblíbenějším.

plakát

Ježek Sonic (2020) 

Za mě perfektní! Není tam moment, kdy byste se nudili. Od všechno je tam trocha, je to vtipné, poutavé, prostě pecka.

plakát

Barbie - Příběh mořské panny (2010) 

I když jsem vysoko nad cílovou skupinou diváků, Barbie filmy mám ráda do teď a právě příběh mořské panny je můj nejoblíbenější! Krásné mořské prostředí, dokonale propracované postavy, poutavý děj i chytlavé písničky. Opravdu paráda!

plakát

Barbie: Ve hvězdách (2016) 

Barbie ve hvězdách je příjemnou změnou od klasických filmů Barbie. Myslím si, že tento film se opravdu povedl!