Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (513)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Studuju informatiku na VUT, staci? :D

plakát

Alexander Veliký (2004) 

uprimne moc nechapu zarazeni tohoto filmu do kategorie akcni, ci snad valecny, snad ze herci celou dobu nosily na sobe par barevnych plisku. Premyslel jsem dlouho, Colina Farrella mam od dob tigerlandu hodne rad, Athony Hopkins podle me dokazal za svou hereckou karieru hodne, Angelina je a bude kocka i kdyby hrala hadr na podlahu, o Oliveru Stonovi vsichni vi ze umi. Ale to co spolecne dokazali vytvorit je jednim slovem hnus. Mucednicka delka, dlouhe zabery o citech, Zkrocena hora hadr, u me navic podtrzeno skvelym ceskym dabingem to vse a par indu navic mi dava, mi zkratka stale nedava zadny smysl, dekuji nechci. 1* za ta jmena.

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

První série byla skvělá, ale v té druhé začali natahovat emoce, hry, linky a vše na sílu. Začalo mi být už úplně jedno, jestli se někdo dostane domů a kdo za tím stojí. Škoda.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Absolutní absenci příběhu bych jim ještě odpustil, ale ten nízký framerate mě vážně rozčiloval.

plakát

Americké psycho (2000) 

Krásně psychoticky schizofrenní. Některé scény, jako ta s vizitkami patří do filmového nebe. A nahému Balovi to s motorkovou krásně sluší.

plakát

Americký ninja (1985) odpad!

Totální brak, ale bráno jako komedie to je přežitelné :)

plakát

Americký sniper (2014) 

Propaganda se bude určitě točit v každé době. A ačkoliv nejsem protiamericky založený, tak zobrazovaní protivníka jako tupých ovcí a vyvěšování vlajek s četností fáborků prvomájového průvodu mi na kvalitě filmu nepřidá.

plakát

Americký zločin (2007) 

Uz dva dny mi tenhle film lezi v hlave, behem jeho sledovani jsem se dokonce parkrat pristihl, ze zapominam dychat. Uzasne

plakát

Anděl Páně (2005) 

skoda ze tech hluhych mist prebyva, obcas sem se i hezky zasmal