Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Je to monstrozni podivana s obrovskymi hereckymi vykony-predevsim Heatha Ledgera v roli Jokera. Soudim, ze jeho vykon byl o to presvedcivejsi, ze uz prochazel zivotni krizi, ktera skoncila tak jak skoncila. A role Jokera blaznivyho silence mu vychazela z jeho posramocene duse. Ja nemohu jinak nez pred nim smeknout. Film trva 152 minut, ale ani na minutu Vam reziser Christopher Nolan neda vydechnout a nepusti Vas z kresla. 100% doporucuji jit na to do kina. Muzu uz jen poprat prijemny filmovy zazitek. ps: popcorn si nekupujte a colu taky ne - rikam to z vlastni zkusenosti - na jejich konzumaci nebudete mit za ty dve a pul hodiny vubec cas. Nebojim se rict ze letos uz tento film nic neprekona.

Bournův mýtus

Bournův mýtus (2004)

Fantastice navazani na prvni dil, sice se rika, vetsina filmu "na pokracovani" je tzv. nastavovana kase a celkem bida, ale Bourneuv mytus to uspesne vyvraci. Nenechat se prekvapit a byt vzdy o krok na pred se opet projevilo. Snimek se nese v napjate atmosfere, a i presto, ze Bourne ubral ze sve tvrdosti a vrazednosti, muzeme shlednout skvelou akcni podivanou az do konce. Me osobne se libi zasazeni deje do Evropskych mest, a jejich podzimni zmourave nalady.

Rivalové

Rivalové (2013)

Shlédnuto 3x v kině Cinestar, 2x doma a stále nemohu najít ta správná slova, kterýma bych tento skvost ohodnotil... Záměrně jsem si dal nějaký čas, aby se mi to rozleželo a neukvapil jsem se. Znovu a znovu jsem v jednotlivých pasážích zažíval stejné pocity jako při premiéře. Musím poznamenat, že je to tak brilantně natočené a děj šikovně poskládaný a propracovaný, že se to nedá okoukat. Hudba 5*, Kamera 5*, Scénář 5*, Režie 5* takže mi z toho prozatím vychází 20*