Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný
  • Komedie

Obsahy (6)

Prince of Wolf

Prince of Wolf (2016) (seriál)

Zhe Ming se jako malý ztratí v lesích během rodinného výletu. Když hledá cestu zpátky, narazí na zraněnou vlčici, které pomůže. Díky tomu jej vlci přijmou do své smečky a on od toho dne začne žít společně s nimi. Jednoho dne však na horu vystoupá i nadšená amatérská fotografka Mi Mi, aby zde pořídila snímky dechberoucí krajiny. Místo toho ale narazí na mladého muže, který jí zachrání život a který tvrdí, že je jeho družka. Nakonec se společně rozhodnou opustit horu a vydají se na společnou cestu. Dokáže se však člověk s vlčími způsoby přizpůsobit modernímu světu?

Please Love Me

Please Love Me (2019) (seriál)

Pei YouYou, talentovaná manikérka, která touží vlastnit jeden speciální dům. A Yi Han, populární idol a také herec. Dva různé světy, dva různí lidé. Co se stane, když se jednoho dne srazí a kvůli této nehodě se budou muset nakonec i vzít?

HIStory2: Right or Wrong

HIStory2: Right or Wrong (2018) (seriál)

Příběh vypráví o rozvedeném otci, vysokoškolském profesorovi, o jeho malé dceři You You a vysokoškolském studentovi Fei Sheng Zhe. Tento student se za podivuhodných okolností stává pěstounem malé holčičky. Postupně se začne nejen s You You, ale i s profesorem hodně sbližovat. Jaký bude nakonec jeho vztah s obávaným profesorem z katedry Antropologie?

Long Time No See

Long Time No See (2017) (seriál)

Mafií vychovaný muž, přezdívaný „Létající dýka“, je nelítostný zabiják s milým a křehkým srdcem. Při jedné práci potká „Létající dýka“ svého rivala „Zuřivého psa“. Oba skrývají svá tajemství, avšak nedokáží skrýt vzájemnou touhu. Dokáží však své pocity, i své blízké ochránit?

2Moons2

2Moons2 (2019) (seriál)

Wayo, veselý a milý chlapec, je dlouhé roky zamilovaný do svého krásného spolužáka Phana. Na střední škole mu však své city nevyzná. Povede se mu to na univerzitě, kde shodou okolností studuje i Phanu? A co další páry? Jak si povedou na cestě za svou láskou?

Meng yi tian qi

Meng yi tian qi (2020) (seriál)

Shen Zhao Er je jediná, která přežila vraždu své rodiny. Nyní, s cílem očistit otcovo jméno a pomstít smrt svých rodičů, se převlékne za muže, aby mohla studovat medicínu. Díky tomu se stane doktorem a dostane se i na panství Ji, kde kdysi sloužil právě její otec, též doktor. Vše se však zkomplikuje, když hlava panství Ji zjistí, že je žena a bude z ní chtít udělat svou manželku.

Reklama