Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

V době vysílání mě tento seriál minul. Hodně jsem o něm slyšela, ale až teprve nyní jsem ho shlédla. Trvalo mi to několik týdnů, ale stálo to za to. Často se mi stalo, že jsem si musela pustit hned další díl, jelikož to bylo tak napínavé. Jsem nadšena z hereckých výkonů, zvratů a brilantních dialogů. I v dnešní době, kdy televizní seriály jsou výborné, tento se řadí na špičku. Hodně se teď mluví o filmu, tak doufám, že bude!

plakát

Belmondo (2015) (TV film) 

Celou dobu jsem se při sledování dokumentu usmívala. I když je Bebelovi 83 let, tak stále působí rošťáckým dojmem. On mluví a vy se prostě musíte smát. Neztratil nic ze svého šarmu. To je ten důvod, proč ho lidé milují a proč jeho filmy nikdy nezestárnou. Kdyby mi někdo nabídl, že mohu povečeřet s Bebelem nebo třeba s Bradem Pittem, neváhala bych ani chvíli rozhodováním. Věřím, že i ve svém věku by neměl problém okouzlit jakoukoliv ženu :-) Prostě nepřekonatelný Bebel. Tento dokument mu vzdává hold a ukazuje ho ne jako filmovou hvězdu, ale jako obyčejného člověka s neobyčejným šarmem! Na konci lidé tleskali. To si myslím, že mluví za vše.

plakát

Deadpool (2016) 

Osvěžující. Výborně jsem se pobavila. Proti Deadpoolu působí Iron Man jako Mirek Dušín.

plakát

Víno roku (2008) 

RIP Alan Rickman. Vynikající herec, který povznesl tento milý film o stupeň výše. Herecký svět přišel o PANA HERCE!

plakát

Nejhledanější muž (2014) 

Už je to hodně dlouho, co jsem sledovala tak napínavý film. Dvě hodiny utečou ani nevíte jak a konec mě úplně zničil. Odcházela jsem z kina s pocitem, že tohle mi přece autor předlohy nemohl udělat. Výborní herci. Velká škoda, že už Philip Seymour Hoffman není mezi živými. Velmi sympatický Grigorij Dobrygin jako Issa. O to víc Vás zasáhne konec.

plakát

Žena v kleci (2013) 

Knihu jsem před shlédnutím filmu neznala, ale po projekci jsem si řekla, že si musím nějaký případ oddělení Q koupit. Film je docela předvídatelný, ale dvojice detektivů a ponurá atmosféra to vyvažuje.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Nečekala jsem, že to bude tak vtipné. Až tady v komentářích jsem zjistila, že to někteří kritizují. Mně to nevadilo. Je dost komiksových filmů, které jsou temné a važné, takže pro mě bylo osvěžující sledovat film, kde je přednostně vtip a potom teprve akce.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Celý film jsem sledovala s pusou otevřenou. Když jsem si o filmu stručně přečetla o čem je, film samotný mě nemohl víc překvapit! Takový mix komedie, dramatu a absurdních situací dotažených na maximum se prostě musí vidět. Královsky jsem se bavila.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Oproti prvnímu dílu je zde méně humoru a více patetických dialogů, ale stále je to nadprůměrná zábava! Velikou zásluhu na tom má Benedict Cumberbatch v roli hlavního záporáka. Jen škoda, že ho tam není více.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Teprve nedávno jsem tento film zhlédla v kině v rámci projektu 100. Všechna slova jsou zbytečná! Naprosto úžasný zážitek! I když jsem film viděla několikrát v televizi a věděla jsem, co se bude dít, stejně jsem měla husí kůži!