Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Malý upírek

Malý upírek (2020)

Pohádka o malém upírovi, který utíká ze svého starého, známého strašícího zámku od své rodiny, aby poznal okolní svět. Jeho tajným snem je totiž chodit do školy, poznat lidi a skamarádit se. Venku pozná mladého sirotka, se kterým se okamžitě sblíží a začnou spolu podnikat dobrodružství. Bohužel se mezi ně postaví příšera z minulosti, která malému upírovi nedopřeje žádné štěstí.

The Marina

The Marina (2020)

Léto. Ještě minulý rok mladý Charlie měl své jistoty, měl svůj život. Avšak po nehodě, která mu zastavila nastartovanou sportovní kariéru, mladík utíká od svých nově nalezených pochybností a rozhodne se strávit léto u vzdáleného bratrance v Marině. Debutový snímek režisérů Étienne Galloy a Christophe Levac se nám snaží přiblížit portrét jednoho léta, kdy člověk na prahu dospělosti hledá místo ve světě, navazuje nová přátelství a snaží se smířit se svou vlastní realitou.

Gola savest

Gola savest (1971)

Je rok 1932 a morálně nezlomný lesní strážník Grozdan z malé horské vesničky v Dobralak bojuje proti korupci a zkaženosti místních úřadů. Jeho cílem je zabránění nelegálnímu vykácení jeho rodného lesa. Pro dosažení spravedlnosti putuje labyrintem politické byrokracie, bezmoci a lhostejnosti, aby mu sám ministr poslal policejního inspektora na pomoc.

Reklama