Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Domov snů na počkání (2022) (pořad) 

Docela v pohodě. Domy i zahrady jsou vcelku vkusné, ale co mi vadí je moderátorka, která na co šáhne, to zkazí. Na nervy mi taky leze plastiková projektantka, ale to je nejspíše jen subjektivní záležitost. Ideálně si pořad pustit na televizi, do uší dát sluchátka a pustit nějaký pěkný koncert Radiohead, pak je to o moc příjemnější. 😀

plakát

Princ Charles - doma v Cornwallu (2019) (TV film) 

Opravdu pěkný dokument o tom, jak se Princ Charles stará o obyvatele, pracuje. Zda se to chabé, ale opravdu se to povedlo a musím ocenit jeho starost o životní prostředí a jednotnou architektonickou kulturu.

plakát

Po životě - Série 3 (2022) (série) 

Moc dobrá série jako i ty další. Těšil jsem se jak blecha. Skvělý scénář nabitý černým humorem. Trochu mě zklamal konec, čekal jsem něco víc. Popravdě, myslel jsem si, že se na konci posledního dílu, kdy odcházel se psem, zabije. Bohužel. Byl by to podle mě nečekanější konec - i když jsem ho s vírou čekal.

plakát

Zátopek (2021) 

Upřímně, Martha Issová je tak strašně falešná, až to bolí. Film se mi celkově líbil, ale hysterická Issová tak hrozně kazila dojem celého filmu, že mu stěží dávám 4 ☆. Jinak, film docela šlape, a i když jsem od Neužila zas tak moc nečekal, předvedl solidní herecký výkon. Určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

Perníková chaloupka (1983) (TV film) 

Upřímně nechápu, jak se to může někomu zdát jako špatné. Je to taková šílená naivní verze klasické pohádky. Proč bychom měli uznávat jen staré pohádky, kdy každá parafráze je úplně stejná? Tohle je podle mě dost povedené.

plakát

Kancl - Basketbal (2005) (epizoda) 

"I might just be a basketball machine". Jedna z nejlepších epizod.

plakát

David Bowie: Cesta za slávou (2019) (TV film) 

Naprosto úžasný dokument! Mnoho lidí jistě neznalo Bowieho začátky a přiznám se, že ani já vše nevěděl. Bylo jasné, že něco takového prostě musí vzniknout, no, a máme to. "The Man Who Sold The World" většina lidí považuje za výtvor Nirvany, což ovšem není pravda. Dozvíte se toho logicky ještě mnohem víc, například v kolika byl kapelách. Tento povedený výtvor BBC bych bral za povinnost každého jeho fanouška.

plakát

Anima (2019) 

Choreografická čtvrthodinka klidu. Tak bych popsal třemi slovy tento výtvor. Prostředí českého metra a ne zcela jasný příběh o Thomu Yorkovi, který chce vrátit ženě zapomenutou tašku. Je mi jasné, že se to mnoha lidem líbit nebude, ale to je jen o vkusu. Celou dějovou linkou nás doprovází hudba hlavního hrdiny. Skvělá choreografie dává ANIMĚ další rozměr. Celkově je to velice povedený krákometrážní film. 95%