Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Sleeping Dogs

Sleeping Dogs (1977)

Politický thriller s akčními prvky podle knihy “Smith’s Dream” spisovatele C. K. Steada. V pozadí ekonomické a průmyslové krize vláda Nového Zélandu tvrdě potlačuje nepokoje. Politicky nevyhraněný Smith (Sam Neill) opouští již nefungující manželství a odchází žít na pobřežní ostrov. Bohužel netuší, že ostrov je využíván povstalci jako sklad zbraní. To zjišťuje, až když je zadržen policií a obviněn ze spiknutí. Mezitím je milenec jeho ženy (Mune) během demonstrace zatčen a přidává se na stranu revoluce. Netrvá dlouho a oba se brzy setkávají.

Slaughterhouse Massacre, The

Slaughterhouse Massacre, The (2005)

Marty Sickle byl obviněn z vraždy mladé dívky. K činu mělo dojít na starých jatkách, kde Marty pokojně žil a pracoval. Avšak pro nedostatek důkazů byl zproštěn obvinění. Brzy poté čtyři vysokoškoláci vzali právo do vlastních rukou a Martyho brutálně zabili. Jeho tělo však nebylo nikdy nalezeno a zde začíná legenda, kdy každý rok na výročí jeho smrti poblíž místa, kde byl oběšen, třikrát vyslovíš říkadlo, Marty se vrátí a zabije každého, kdo vkročí na jeho jatky. Nikdo to zatím ale nezkusil. Do teď.

Shock Treatment

Shock Treatment (1981)

Děj filmu se odehrává pár let po The Rocky Horror Picture Show (1975). Příběh pokračuje v dobrodružství Brada (Cliff De Young) a Janet (Jessica Harper) Majorsových v jejich rodném městečku Dentonu. Zde působí velká televizní stanice a místní obyvatelé jsou účastníky či diváky jejích show. Stejně tak i manželé Brad a Janet, kteří díky intrikám při jedné ze show zjišťují, že jejich vztah není zcela v pořádku. Následně se stávají účastníky jednoho z pořadů k domnělé záchraně jejich manželství. Brad je proti vůli uvězněn v místní psychiatrické léčebně Dentonvale a z Janet se stává nová obdivovaná televizní hvězda, pomalu zapomínající na Brada.

Reklama