Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (299)

plakát

Pan Hire (1989) 

Také šmíruji. Ale věřím ve šťastné konce.

plakát

Rosetta (1999) 

Velmi hezký a positivní film. (Včetně hlavní postavy.)

plakát

Našim láskám (1983) 

Absolutní láska. Už nástup Nomiho žalostného funébrmarše The Cold Song naznačoval. Jsou prostě filmy, které si užijete skoro každou vteřinu. Z poklidného letního snímku se film zvrtne v poněkud bizarní (pro někoho nepřijemnou) podívanou. Let me freeze again to death. Kam se hrabe Nymfomanka.

plakát

Van Gogh (1991) 

Minimalismus, asketismus, krása, umírá se posvátně, bez močopudných slz. Bresson, Rohmer, Rivette, fuck off Into The Wild.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Happiness means shared, suffering means shared this crap, Sean.

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

I. Religiózní (masturbační) II. Meditativní (postkoitální) Aneb /// Orgasmem proti osamělosti, prázdnotě a panickým úzkostem. Lemon Incest dnešní doby.

plakát

České století (2013) (seriál) 

2. díl - Beneš, 1938. (5) Poněkud silně překvapen interpretací Beneše a skrytě/otevřeně skrytými idejemi, které bych na českém veřejném prostoru nehledal. Vzhledem k pamfletům vůči Benešovi, které se vyrojily na různých blozích jako houby po dešti, a jejichž autoři si na nich brousily nejen pero, ale hlavně ego; inu, tak to dopadá, když člověk není schopen vnímat dění v universálních (míněno od slova universe:)) souvislostech a má rozhled mouchy na trusu. Ostatně, národ Čechů jest národ Moravců. Dějiny dávají Benešovi za pravdu, neb by tu nebyla Praha ani Český Krumlov a ani ty paneláky. A na kdyby se nehraje. Jen krátkozraký nevidí, že autoři manipulují, stejně tak jako víceméně průměrné vedení herců, ale na přežvýkání vyhovující. 3.díl - Atentát (2) 4. dí -l Kléma, 1948 (4) Dáme lidem pocit, že to bude jiné. 5. díl - Kléma 2 (5) - Revoluce požírá své děti.