Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené seriály (7)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

"Poprosím kilo modrýho zboží Mr.Heisenbergu.!" Tak tohle ja můžu! První dvě série to táhly jak guča chlupú v kočičím hrdle, seznamování se z postavami, dějem ale od třetí serie se to celkem parádně rozjede že divák nestíhá hltat informace. Podle mně to tenhle seriál prostě vyhral. Nejvíc jsem si tam oblíbila Jassieho i kdy se z něho ke koncu vyklubal peknej bastard. Taky mi k mé žluté duši prirastl Hank, téhož byla taky škoda. Rozhodně se kouknu i na film, když to bude tak boží jak tohle nemá cenu pak dlouho přemýšlet kolik mu dám rudejch hvězd

Futurama

Futurama (1999)

Futudrama je proste naj seriál, ktoremu som prišla na chuť až po 1. Sérii jelikož mi Bender hnedka nesad, ale postupom času som si serial viac a viac zamilovala. Vrelo môžem povedať že je to o dosť lepší seriál než miliónkrát ohraný Simpsonovci. Epizoda po epizodě, diel po diely som si viac a viac Zamilovana Bendera a časti a ním. Bender je proste Bůh!

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

Stejně jako Breaking Bad i tohle je vyloženě nejhůůůstější seriál co jsem mohla skouknout v jednom roce, jelikož jsem mi tenhle Squost dlouho unikal a já na něj narazila omylem, co ani náhodou, a byla jsem příjemné překvapená prvou a druhou sérii že když jsem pátrala po hercové herecké kariéře, zjistila jsem, že bude pokračování a to mě příjemně zahřalo při srdéčku že jsem už celá paf co přinese Saul Goodman nového. I když Breaking Bad movie alá El Camino jsem ještě pořád neviděla jelibo to odkládam na špeciálnu chvíľku.