Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Poslední recenze (602)

plakát

Host a ryba třetího dne (2024) 

(KVIFF 2024) No, co si budeme nalhávat, čekal jsem víc. Když jsem čekal na lístek, četl jsem si nějaký recenze, díval se na hodnocení a usoudil jsem, že to bude určitě dobrej film. Dokonce jsem se na něj i těšil. No, film začal a přišla studená sprcha, hlavní postavy jsou ponurý a neskutečně nudný, jako celý film. Ten otec se ještě dal, ale ten syn, ten byl katastrofální. Film je velice nudnej, pomalej a strašlivě dlouhej. Já se divím, že jsem v tom sále vůbec vydržel. Rozhovory a dialogy jsou vo hovnu, nechápu jak tento film mohl vůbec vzniknout, protože se to většinu času ani nedá vydržet. To potvrzuje finální scéna, která trvá snad deset minut a padne tam tak 5 vět. Jinak si tak postavy nic neřeknou a jsou tam od ničeho k ničemu, prostě na sebe jen čumí. Nejlepší scéna je asi nůž v obchodě a to je tak vše. Humor byl naprosto katastrofální, tak suchý vtipy jsem snad ještě nikde jinde neslyšel, samozřejmě ani jednou jsem se nenasmál. Tento film mě zklamal. 5/10 Strašně nudnej film! (Lázně III - 1.7.2024)

plakát

Mizerové (1995) 

Will Smith a Martin Lawrence v jejich nejlegendárnější roli. Sice to není ten nejlepší díl z celé série, to je čtvrtý, ale pořád to je kvalitní. Nejlepším tahákem filmu jsou určitě hlášky, humor a kvalitní akce. Tohle duo je opravdu skvělý a já chápu tu chválu tohoto filmu. Kradli si každou scénu pro sebe. Pak je tu kapitán a ten je taky skvělej. Výměna osobností je tady dost vtipná a já si to celým filmem užíval. Sympatičtější mi zde přišel Marcus, protože Martin Lawrence umí hrát a jeho fórky a vtipný scény jsou nezapomenutelný. Akce je tu kvalitní a není jí tady málo. Finální naháněčka je perfektní a velice vtipná. Soundtrack a výběr hudby je solidní, samozřejmě zazněl i legendární song, který tuto sérii provází. Není to nic jiného než Bad Boys. Tihle dva si ho v budoucnu ale ještě trochu upraví. Postavy jsou sympatický, i ta dívka, kvůli které si museli naše postavy vyměnit osobnosti. Já ze srdce doporučuju! 9/10 Tohle duo si krade každou scénu pro sebe!

plakát

Panoptikon (2024) 

(KVIFF 2024) Panoptikon, film na který jsem neměl žádný očekávání. Po zhlédnutí filmu musím říct, že to byl dobrej nápad, protože film překvapil. Před filmem ještě přišla delegace, režisér snímku řekl, že si něčím podobným taky procházel a v tu chvíli mě ten film začal zajímat ještě víc. Film rychle utekla já si ho moc užil. Téma filmu je ponurý, nepříjemný a trochu i depresivní. Sice to bylo drama, ale zajímavý. Celá linka s otcem je smutná a depresivní. Linka s kamarádovou mámou je nepříjemná, ale dalo by se říct, že si mě ukradla. Pak se tu řeší nepokoje v Gruzii a ty by dost solidní. Vztahy mezi zúčastněnými jsou taky dost napjatý, je v nich cítit mnoho emocí a to je za mě kvalitní herectví. Ten film je prakticky o ničem, nic se tu nestane, ale asi to táhla linka o sebepoznání. Já si to nějakým zvláštním způsobem užil a určitě to patří do lepší poloviny filmů, které jsem v tomto ročníku navštívil. 8/10 Dost nepříjemný drama! (Pupp - 1.7.2024)

Poslední hodnocení (3 357)

Reklama