Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (48)

plakát

Zatajené dopisy (2015) 

Zajímavé téma. Měla jsem při sledování rozporuplné pocity. Oceňuji ty, kteří krásně hovoří o tom, co zažili.

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Dětský pohled na tragédie je vděčným motivem a smutné a naivní dětské oči jsou asi jediná věc, která v tomto filmu funguje. příběh není nikterak složitý a celkem předvídavý. Na druhou stranu dávám plus za snahu ukázat, že i mezi Němci byli lidé, kteří stáli vedle tragédie, nesouhlasili s ní a museli žít s vědomím, že jsou příliš malí páni, aby proti tomu bojovali (viz babička a matka).

plakát

Ten, koho miluji (2014) 

Šla jsem Naslepo a až do konce jsem byla napnutá, jak to dopadne. Překvapil mě úhel pohledu na vztah mezi manželi. Možná bude dobré si film pamatovat a připomenout si ho až bude člověk, vztah v krizi.

plakát

Divoké historky (2014) 

Díky Divokým historkám jsem zjistila, že jsem kse ještě nikdy pořádně nerozčílila. Chvílemi možná drsné, zároveň dobrá relaxace smíchem.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Myslim, ze zcela chapu rceni: "Jablko nepada daleko odstromu". Jsou filmy, ktere za boha nemuzete kazdy rok v tv vynechat, protoze si pamatujete,jak jste se stydeli, kdyz hlavni hrdina polibil hlavni hrdinku :o) a rodicce jste meli za zady :o) proste je to tak. pro typy,jako je richard gere mam stejnou slabost jako ma maminka. A prestoze jsem si plne vedoma nedostatku filmu, tak se na nej rada podivam a pobavim. Vzdy, vsude, s kymkoliv.

plakát

Prázdniny (2006) 

Je to cukrkandl, ale takový, že když si líznete, musíte ho dojíst a po dojedení vám zastak špatně nebude. Cameron diaz je ve filmu pravou herečkou sladaku. Samozrejme i Jude Law je sladky jak karamel, ale je v něm i to lákavé a přitahující tajemství. Velice upřímnou souhru vytvořila Kate s Jackem. Prázdniny jsou jistě filmem, na který se chlap muže nechat přemluvit a zas tak by toho litovat nemusel :)

plakát

Prachy dělaj člověka (2006) 

Byla jsem mila prekvapena. Dle meho nazoru jsou "kradeze" brany s prijemnym nadhledem a vtipne je ukazano "jak by to treba mohlo byt". Je ale pravda, ze konec byl necekany a vice mene "americky" hepac.

plakát

Pomoc!!! Já mám rande (2002) 

Film u ktereho se muzete zasmat nad trapnosti vetsiny situaci, ktere obcas mohou pripomenout vlastni zazitky:) Jinak Luke Wilson urcite nepatri mezi komiky prvni tridy.Ale pokud byl reziseruv zamer, aby z nej udelal hezkeho a opravdu hodne zmateneho chlapika, tak se mu to povedlo:) Celkem bych i verila, ze scenar byl napsat spis jako parodie na "nesmelce"

plakát

Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 

K memu prekvapeni byl snimek plny novych napadu k zasmani, se kterymi jsem se jeste v jinych filmech nesetkla (klece ala "zorbovani", mlynske kolo ... ). Ale uz v tretine filmu jsem doufala, ze tvurci neudelaji tu chybu, ze by se snazili natocit jeste "Piraty 3". Proto jsem byla koncem celkem zklamana. Presto se coby zvedava zenksa tesim na to jak bude Orlando vycitat zradny polibek sve milovane :)Jinak se mi Pirati 2 libili a urcite nedoslo k proklinani, ze jsem sla na takovy trhak.