Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Drama

Deníček (3)

PŘEJI VÁM KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

Tak tohle bude opět docela rychlý..

chtěl bych Vám všem jenom popřát ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK, HODNĚ ÚSPĚCHŮ a MNOHO VÁŠNIVÝCH.. DLOUHÝCH.. ehm.. VEČERŮ, STRÁVENÝCH SLEDOVÁNÍM ÚŽASNÝCH FILMŮ A SERIÁLŮ, KTERÉ VE VÁS DOUFÁM ZANECHAJÍ JENOM DOBRÉ A KRÁSNÉ FILMOVÉ ZÁŽITKY..

KRÁSNÝ NOVÝ ROK VÁM PŘEJI... JÁ.
                                                         ..a krásná Nataška!

PŘEJI VÁM KRÁSNÝ NOVÝ ROK!

NOVÝ ROK VÁM PŘEJI.. JÁ!

Tohle bude rychlý..

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK, VÁM PŘEJI... JÁ. TO VÁM BUDE MUSET BOHUŽEL STAČIT. :-)

 

A samozřejmě také hodně štěstí, zdraví a lásky vám vinčuju!.. nebo přeju, no to je jedno. :-)

 

A nebojte se, v novém roce budu poctivě pokračovat v psaní dalších nejlepších (nejhorších..) recenzí na týhlenctý platformě.

Děkuji vám všem a zatím.. si užijte ten Silvestr! :--)))

NOVÝ ROK VÁM PŘEJI.. JÁ!

Zpátky do zaprděných, patnáct let starými peprmintovými žvejkačkami polepených školních lavic, smradi!, aneb oslavujme můj historicky první kousek toho nejlepšího deníčku na celém ČSFD! (hned po tom od verbala, pochopitelně..)

Jelikož jsem pořád, už po dlouhá staletí, pouze totální extra-krypl zaseklý v mých pouhých pěti letech, nevěřil jsem nikdy, že bych doopravdy využil ČSFD deníčku. Ale je to zde! - okamžik na který nikdo nečekal, ani čekat nechtěl a rozhodně ani nepřemýšlel o tom, že by na něj někdy vůbec čekal. Ale i tito všichni nečekatelé se dnes of(f)iciálně dočkali. Je to zde.. můj první divno-deníček! Ach ano, jak úžasné. Dokonce už dlouhé hodiny před tím, než jsem vůbec začal psát tuhle jednu velkou, určitě hodně zajímavou hovno-ptákovinu, lidé na mne koukali, jako kdybych spadl z Pluta. Dokázali totiž z mého čerstvě rozradostněného obličeje skvěle a chytře vydedukovat, že jsem doopravdy šťastný. Šťastný, že mohu konečně využít týhlenctý agresivně červeně svítící kolonky na mém úchvatném profilu. Prostě naprostá senzace!..

Chtěl bych tedy takto poděkovat všem mým 12-ti fanklub kamarádičkům, mezi kterými se také nachází jediný a nenahraditelný Psychor, který mi sice přivodil svými recenzemi na profi-fajn snímky Sirotka Esterku: První Vražděníčko Vraždění a na snímek s nejlepším názvem za poslední dekádu, Nene, dnes ven nejdu protože tam je v nebi velký chcípák, no a ty já fuckt rád nemám, vole! velké trauma, bolest žaludku s následným nezastavitelným pocitem zůstat zbytek dne na toaletce, no a pochopitelně malou touhu popřemýšlet o jak mém životě, tak i o životě od Tlustýho Tonyho, neboli Psychora. Jinak mne však velmi rozveselil svými moudrými slovy, nejen v jeho kvalitních Psycho-recenzích, ale také na jeho úchvatném profilu, je to přece hororovej profík! No a mít takového profíka ve fanklubu, to je dost hukot. Takže ti děkuju Psychore, zachránil jsi mě i všech mých dvanáct cikánských nemanželských dětí! Takto stejně hodně bych však chtěl pochválit i ty z vás, co jste zde také, koukáte na mé osobní nudné prasárny v podobě mých divno-recenzí. Jsem vám velmi zavázán, děkuji moc.

Teď však k hlavnímu tématu tohoto dne. Dnes je prvního září. Co to znamená? Že všichni parchanti, brejlatí nebrejlatí, tlustí i tencí, nebo silně dnešními politickými trendy-názory ze socijálních sítí utlačovaní, musí jít do škol. Ano, přesně tak. Učit se. Po letních prázdninách je to celkem těžký, vzpomenout si na nějaké zatracené matematické hovnice a sračkobilku čísla tři. Ne každému tyto věci jdou, to je pochopitelné. Já také nejsem žádná hlava, ovšem zároveň ani ne hlava děravá, sakra! Je fšak také dobré si některé staré dobré znalosti, např. ze Zeměpísku, Dějepísku, Metamfetamičky, teda pardon, Matematičky a nebo krásné Chemičky, což je překrásný předmět, který to pošahané dítě rovnou vybízí k tomu, aby si sestrojilo nějakou pěknou pěnovou bombu, která začne měnit všechny RGB barvy na základě prdů od spolužáka Vaška, které jdou cítit přes celý školní pozemek. Dokonce to zasáhlo i chudinku, starou uklízečku Novákovou, kterou z toho trefil šlak, protože Nováků samozřejmě nikdy není dost!

Měl bych už však přestat, jinak se rozepíšu i o věcech, o kterých by se nemělo na internetu ani mluvit! :-) Přeji příjemný den, s láskou, ten co definitivně nekopíruje verbala, domirovec.

Waltuh and Jesse Breaking Bad na rozloučenou!..

Zpátky do zaprděných, patnáct let starými peprmintovými žvejkačkami polepených školních lavic, smradi!, aneb oslavujme můj historicky první kousek toho nejlepšího deníčku na celém ČSFD! (hned po tom od verbala, pochopitelně..)