Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (191)

plakát

Beckett (2021) 

Zatim snad vsechno, co sem videl produkovane Netflixem, nebo na to Netflix koupil exkluzivni prava, bylo prinejlepsim prumerne, nebo jeste horsi a tahle amatersky natocena nezazivna nuda z toho rozhodne nevybocuje. Zlate HBO.

plakát

The Captains (2011) 

Dokument vcelku o ničem. Zas tak moc se tu toho člověk nedozví a Avery Brooksovi tady solidně hrabe.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

První série začala dost dobře a zajímavě a vcelku si svou laťku udržela až do konce. Za 4 hvězdy. Ale co se začalo dít ve druhé sérii, to mi hlava nebrala. Natahované oživování postav (připomnělo mi to jeden z nejmíň podařených ST filmů Star Trek III: Pátrání po Spockovi) a celkově nudné, patetické a ubulené díly. Bohužel za 2 hvězdy (nejmenší hodnocení, jaké jsem kdy ST filmu/seriálu dal). Říkám si, horší to snad už být nemůže, ale hodnocení třetí série nevypadá vůbec dobře. No uvidíme. Edit: Tak třetí série není nejhorší, není sice tak dobrá jako první, ale zase ani tak špatná jako druhá, zůstala někde mezi, takže za 3.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Původní verzi jsem neviděl, ale tohle je stejně nudné jako poslední dobou neutuchající marvelovky a ještě k tomu nehorázně dlouhé.

plakát

Muž, který zachránil svět (2014) 

Otřesně natočený dokument. Není to ani tak o tom kritickém incidentu, jako spíš o Stanislavu Petrovovi, který udělal sice zásadní rozhodnutí svého života, ale sám o sobě mě nepřišel nijak zvlášť zajímavý, ani sympatický. K tomu tuna hraného materiálu, který neměl s dokumentem nic společného. I na Wiki se o té události dozvíte víc. A hlavně, stylem natočení některých situací mě to přišlo příliš hrané, nastrojené a místy schválně kvůli dramatičnosti i zkreslené, jako bych se snad díval na nějakou reality show.

plakát

Black 47 (2018) 

Překvapení roku. V Anglii musí být tenhle film velmi populární :-)

plakát

Příliš mnoho neznámých (1983) (TV film) 

Solidní sestřih, ale ten následující z roku 1984 (Půl bodu pro mistra) mě přijde ještě lepší.

plakát

Liga výjimečných (2003) 

Liga výjimečných měla tu smůlu, že byla jednou z prvních trikových komiksovek, takže dojela na hloupý příběh, na který tehdejší diváci nebyli zvyklí a nedokázali jej překousnout. Bohužel většina dnešních marvelovek na tom není o nic líp, ale diváci už dávno rezignovali a stal se z toho standard.

plakát

Život na hromadě plastů (2016) 

Čína ve své kráse, mix komunismu a kapitalismu dohromady, obsahující to nejhorší z obou režimů. Také mentalita hlavních protagonistů je naprosto nepochopitelná, u nich doma to vypadá jako po výbuchu atomové bomby, nemají pomalu peníze na to, aby děti chodili do školy, otec neví, jestli není těžce nemocen, ale k doktorovi radši nepůjde, co kdyby mu něco našel, nicméně prioritou je vzít si půjčku a koupit Audi A3. Režie veškerá žádná, v podstatě se z dokumentu absolutně nic zajímavého nedozvíme. A ještě k tomu opatřila ČT tenhle skvost naprosto katastrofálním dabingem, kde dospělí lidé s přiškrceným hlasem mluví malé děti, to jsem naposledy zažil snad na VHS mám dojem a zrovna od veřejnoprávní televize bych takovou hrůzu teda opravdu nečekal.