Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller
  • Akční

Recenze (127)

plakát

Tiché doteky (2019) 

Šokující zjištění že tato sekta praktikuje vesele v ČR protože máme benevolenci k tělesným trestům je alarmující! Prokousala jsem se přes místa hodná uspavače hadů ale nelituji. Eliška Křenková dobře zahrála vymaštěnou pipinu kterou lze ovládat.

plakát

Můj přítel Monk - Pan Monk navštěvuje farmu (2007) (epizoda) 

Bonusem tohoto dílu je Ricardo Chavira a manželka Tonyho Shalhouba. Skvrnka na Monkově pověstném pedantství je scéna kdy se dívá na hodinky rukou se špinavými nehty. Fuj, Monku, styďte se. :)

plakát

Koně se také střílejí (1969) 

Tento film na mne zapůsobil již při návštěvě kina v sedmdesátých letech. Znovu se mi problematika vrací se zvýšeným výskytem sebevražd. Výkon hlavních představitelů je úchvatný. Východisko i z krátkodobějšího problému lze těžko odsuzovat omílaným "život jsi si nedal tak si jej nemůžeš vzít".

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Prostě oddechovka a nostalgické zavzpomínání na prázdniny na vesnici v minulém století.

plakát

Kdo se ptá? (2024) (pořad) 

Toto se opravdu nepovedlo. Opravdu si produkce myslí že jsme debilové? Tohle má být vědomostní soutěž?

plakát

Dobrou noc, mami (2022) 

Srovnáním s rakouským originálem u mne vítězí rakouský, dává větší prostor pro fantazii kdežto americká verze je příliš hororově jednoduchá.

plakát

Kos v ostružiní (2023) 

I na vesnici žijí lidé s duší a Eka Chavleishvili je dokonalá nezávislá rebelka. Film který není přehlídkou vystajlovaných plastikových Bárbín a nabušených testosteronových borců. Pro někoho nuda, pro mne zapamatovatelné dílo.

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Velmi dobrý konverzační film. Námět celkem obyčejný s pointou k zamyšlení. Z počátku jsem měla pocit že to pomalé tempo není pro mne ale pak jsem film dokoukala s nadšením.

plakát

Naked Attraction (2016) (pořad) 

Čumím jako zajíc na první sníh. Upozornila mne na tento pořad známá která sleduje pravidelně. Já to ani nebudu komentovat, komu se to líbí ať se kouká. Jestli se doporučuje takováto seznamka bude příští generace mít velké koule a malý mozek. Podle upoutávek probíhá casting Česko Slovensko, to bych třeba mohla uvidět spolužáka ze základky nebo souseda z paneláku. :) Jo, a ta jedna hvězdička je pro ty co mají velké seběvědomí.

plakát

Invalida (2023) 

Moc jsem se bavila. Prostředí devadesátek, pravá cikánská kolonie těch let, výborní herci a neherec Godla je boží. Oceňuji i kameru a hudbu. U dialogů jsme se s partnerem Slovákem fakt dobře bavili. Příslovce "drbnutá" se vžilo i na české straně rodiny.