Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (47)

plakát

Irčan (2019) 

Z důvodu osobní slabosti k žánru, hercům a režisérovi, super Bobydenirovka...ale neskutečně se to táhne a může to i zabít.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Nechápu takhle nízké hodnocení. Mohu s klidným svědomím prohlásit, že jsem se konečně dočkal trojky. Nadupaná termojízda s naprosto báječným Schwarzíkem!

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

No joooo...tady si někdo dovolil sáhnout na modly tohohle národa a dostává pěkně na prdel. V Čechách se takovýhle věci neodpouští, páni tvůrci. Hlavně si z toho nic nedělat a v podobném duchu dál! Nedělní večer, kdy bylo vysíláno, jsem se maximálně pobavil a následné reakce lidí okolo mě, pronášejících hlášky z filmu.... btw asi " zatím nejlepšího Mádla", mě utvrzuje, že dílko je velmi povedené a trefně vtipné. Na pět hvězd to samo není ani omylem, ale 43% od cca 2500 diváků, nejspíš vyznavačů zahnutého klacku, věčně dokolečka bojujícího proti kusu kulaté gumy, mě přijde zoufale málo.

plakát

Brána temnoty (2015) 

Přátelé, tohle je smutná nuda a zbytečná ztráta času...logika postav je na úrovni diváka Novy. Největší horror je sám bývalý velký Nicolas...kdyby se na to radši už vysral, udělal by nejlíp. Pardon

plakát

S kuchařem kolem světa (2007) (seriál) 

Fred je pro mě moc fajn chlápek...věnuju mu pravidelně večerní čtvrtky na ČT2. Cestopisně a etno-kulinářsky nemá dokument chybu. Díl věnovaný Thajsku zatím jednoznačně nej!

plakát

Dárce (2014) 

Cituji kolegu, protože lépe to napsat nejde. Díky Enšpígl **** Je to takový civilní sci-fi, které je odproštěno od velkolepých efektů sázící spíše na divákovu mozkovnu. Faktem zůstává, že podobná pointa příběhu už nám několikrát navštivila naše kina. Na druhou stranu snímek rozhodně nenudí a hraje si s tématy. Za nejzajímavější shledávám ty části filmu, ve kterých se ukazuje, že to zlé v nás je propojeno i s tím dobrým a co může způsobit takový reset osobnosti. Pokud tě nepřesvědčí můj komentář, tak možná herecký hvězdy z první ligy Jeff s Meryl. Jeden z nich by možná v návalu slabé chvilky podepsal účast ve srágoře, ale oba ? Mimochodem na tomhle filmu je krásně vidět o kolik štaflí je Jeff s Meryl po herecký stránce jinde než zbytek osazenstva, při vši úctě k sexovostii slečinky Odeyanky. Film má kvalitní začátek, výborný střed a slabší, ale přijatelný konec.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Vizuálně si myslím, že to není zas až tak špatný, ale...kýčovitý, přeplácaný a naivní až debilní (přiznávám Hannibala jsem nikdy nemusel a to v jakékoliv formě). Abych o tomhle mohl napsat, že je to fajn, musel bych nejdřív šupem na lobotomii. Mads je jako vždy supr, avšak to je tady bohužel prachbídně málo. Hodnotím první sérku, druhou už nejedu.

plakát

Válka barev (1995) 

Co napsat? ...naprosto o hovně.