Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Líbat nevěstu zakázáno (2011) 

Snůška hovadin a, nesmyslů. Občas se film dostane do vážnější roviny, aby byl zase poslán ke dnu přehnanými scénami. Kdyby se drželi jednoho filmového žánru, možná bych hodnocení zvedl, takhle je to spíše 1,5*

plakát

Avatar (2009) 

Nejefektnější vydání se na cizí planetu co jsem kdy viděl. Po vizuální a hudební stránce nemůžu vytknout zcela nic. Je to pouze příběh, kvůli kterému jsem nucen, ač nerad, jednu hvězdu ubrat.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Už dlouho se mi nestalo, že bych po skončení filmu začal tleskat a odcházel z kina pln eufórie. Fakt to byla jízda. Mě se líbila snad uplně všechno. Zrovna poslouchám soundtrack a musim říct, že je chytlavý i bez obrazového doprovodu. Dal bych klidně i 6*, tento film by si je opravdu zasloužil.

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Já jsem se bavil, ale to nestačí k tomu, aby byl film kvalitní. Komu nevadí trochu krve a má rád akční filmy, ať si to pustí. Hlavně neočekávat mnoho.

plakát

Phantom Racer (2009) (TV film) 

Vážně mi ten film nebavil. Vraždící auto? Fakt originální kravina.

plakát

Planeta 51 (2009) 

To dávam 2* hvězdy jen proto, že malé děti se u filmy hodně smáli a pobavilo je to. Mě nikoliv.

plakát

Star Trek (2009) 

Na film jsem šel již s představou, že to bude skvělé. Ano, bylo :). Pro mě rozhodně. Jako velký fanda Star Wars, jsem si vychutnával každý okamžik z vesmíru. To, jak J. J. dokázal zachytit bitvy mezi loděmi bylo perfektní. Jak scénář, tak výprava, tak herci, vše sedělo jak mělo. Ano, bylo to hozeno do hávu moderního a někdo by mohl říct pro "teenagery", ale já to chápal jako záměr a mladí herci mi tam nijak nevadili. Přeci jenom je to začátek nové hvězdné posádky, kteří v té době byli mladí zelenáči. Je pravda, že to bylo odlišné od stávajících Star Treků, ale pokavaď to má dát vzniknout podobným kouskům, tak jsem jedině rád. Toto byl první film, u kterého jsem přemýšlel, zda pujdu znovu do kina.

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Když se přeneseme přes nesmyslný začátek, začíná nám velká jízda na novo. Podle mého je to maximum, co se z daného tématu dá vycucnout. Nápad s elektřinou zde fungoval podobně jako v jedničce adrenalin, ale proč to jenom bylo horší? Více násilí, více sexu a přesto. Bohužel mi tam vubec neseděly takové ty vsuvky jako třeba bitva u elektrárny. Měl mu dát pořádně na "držku" a bylo by. No a v poslední řadě ta závěrečná bitva, to bylo spíše utrpení hodné smíchu. Ale ostatní scény mě opět potěšili a Stathamovi tyto role prostě padnou. Jen doufám, že už žádná pokračování nebudou.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

To nejlepší z produkce TV Nova. Táhne mě to ke čtyřem*, ale znam opravdu kvalitnější seriálky. Zůstanu u 3,5*. Pan Ozzák s Lexou, dokonalá dvojka.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Disaster, čili pohroma. Tak by se tento skvost nechal charakterizovat :) Viděl jsem to v jedné hospodě bez zvuku s titulkama a i po několika pivech mi to přišlo neskutečně pitomý. Čim dál tim horší parodie. Prosím už žádné ____ movie.