Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (688)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád stupidní humor, ujetý humor, nechutný humor, černý humor, debilní humor, humor, který si najde jen omezenou skupinku vyznavačů, brutální humor.... Nic z toho ale Disaster Movie neobsahuje, naopak, je až na pár (možná pár doslovně) ojedinělých výjimek, přeplněnej TRAPNÝM humorem. A ten já rád nemám. Tohle je prostě hnus, kterej by mohl soutěžit o titul největší píčoviny např. se Závadou Blair Witch. Jediný, co mě alespoň trošičku bavilo, byla sfetlá princezna z kanálu, kvůli ní bych byl možná ochoten přemýšlet o jedné hvězdičce. Reklamní heslo hlásá, že je to od tvůrců Scarie Movie, měli tam dodat že až od tvůrců třetího a čtvrtého dílu, bratři Wayansové by takovouhle sračku nikdy nenatočili. ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Popis prvních patnácti minut. Hlavní hrdina spadne obličejem do obřího hovna, pak na něj minutu v kuse říhá nějaká hnusná ženská. Pak má hlavní hrdina oslavu, kde do punče chčije bezdomovec. Během dalších pěti minut někdo hodí na Justina Timbrlejka posrané slipy, asi v půce si kámoš hlavního hrdiny rozetře po celým xichtu hovno. A takto to pokračuje furt dál. Jedno se musí ale uznat, vždycky šlo dobře poznat koho zrovna parodujou, dvojníci byli dobří. Hlavní ženská hrdinka v těch jejich oranžových šatičkách to utrpení udělala trochu snesitelnějším. Tak za ni a závěrečnou I fuck písničku 10% ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nedbal jsem na rady známých, zakoupil, viděl a ... a musím říct, že jsem se zasmál. Teda, abych nevypadal jako vůl, film je über sračka a rozesmály mne v něm 2 scény: 1) Chipmunkové. "Jsou sladcí". No teda jak spustili growlem, no growlem, prostě jak začli řvát a hrála jim k tomu tvrdá muzika, tak to jsem vážně vyprskl smíchy. Navíc ty pekelnické oči, jo tohle se povedlo. 2) Sex ve městě. Sarrah Jessicu Parker hrál chlap a musím říct, že jsem skoro nepoznal rozdíl:) Moc jsem ale nepobral, proč tam parodují nové fláky (Ironman, Hellboy, 10 000 let př.n.l.) a do toho míchají už celkem (oproti těm ostatním) starý flák Twister (tornádo a hlavně ty krávy). Nicméně, taková parodie na 300 byla o dost horší, tam jsem se nezasmál ani jednou, kdežto u Disaster Movie jo (2x:). 2/10 ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych z celého tohohle filmu s velice propracovaným dějem a úžasnými hereckými výkony viděl jen závěrečnou píseň asi by mi to stačilo na tři životy. A to jsem to dokoukal, ta představa kolik životů už to nemusím vidět mě až děsí. Takže s klidným srdcem můžu říct, že je to snad ta nejotravnější a nejhloupější ptákovina, co jsem kdy viděl, a že už jsem viděl hodně špatných filmů. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dátum, kedy vo filme zanikne svet, je totožný s dátumom vydania filmu. (rador)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama