Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (9)

Die große Chance – Let’s sing and dance 2024

Die große Chance – Let’s sing and dance 2024 (2024) (pořad)

Die große Chance – Let’s sing and dance 2024 je obnovená castingová, talentová a zábavná televizní show na ORF1. Zpěváci a tanečníci z celého Rakouska předvádějí své dovednosti – ať už v popu nebo opeře, poezii slam nebo rapu, rocku, popu či folku, hip hopu nebo baletu, kouzelnictví i akrobacie, standardního či současného tance, stepu nebo lidového tance i jiných žánrů a stylů. O postupujícím do semifinálových pořadů rozhoduje obměňující se tříčlenná špičková porota, kde pak diváci rozhodnou, kdo postoupí do finále a tím i o vítězi vždy v živém vysílání na ORF1.

Die große Chance

Die große Chance (2011) (pořad)

Die große Chance byla obnovena jako soutěžní castingová talentová show v roce 2011 první sérií. Vysílala ji rakouská televize ORF 1 a pokračuje dalšími sériemi. Představuje talenty z celého Rakouska v oblasti hudby, tance, různých žánrů a stylů, akrobacie a kouzelnictví. O vítězi rozhoduje porota v semifinálových castingových kolech a pokračuje finálovým vysíláním vždy naživo na ORF1.

Stars & Talente by Leona König 2023-2024

Stars & Talente by Leona König 2023-2024 (2023) (pořad)

Etablované hvězdy současnosti v uměleckém souznění s mladými hvězdami zítřka, nadějných mladých talentů. Čtvrtá sezóna formátu ORF Stars & Talents by Leona König začíná celkem deseti novými edicemi a opět provází vysoce nadané děti a mladé lidi na části jejich umělecké cesty. Iniciátorka, moderátorka a producentka Leona König, zakladatelka ceny „Zlatá nota“ za propagaci hudby a předsedkyně Mezinárodní hudební asociace pro podporu nadaných dětí (IMF), spojuje své svěřence s renomovanými divadelními hvězdami různých žánrů. Kromě osobních rozhovorů jeden na jednoho, které Leona König vede s protagonisty o kariéře a soukromém životě, dochází ke kreativním setkáním mezi hvězdami a talenty na úrovni očí. Mladí umělci, kteří se představí v nové sezóně, byli všichni ve finále Golden Note 2023.

Starmania 22

Starmania 22 (2022) (pořad)

Talentová soutěž mladých zpěváků. 28 uchazečů soutěží o titul Starmania 2022 ve dvou přehlídkách, každá se 14 kandidáty – ale tento počet se pak rychle snižuje. Hostitelkou Starmania je opět Arabella Kiesbauer a moderátor Ö3 Philipp Hansa přebírá komentáře a podporuje program informacemi o Starmanii.

Goldene Note 2023 by Leona König

Goldene Note 2023 by Leona König (2023) (pořad)

Na Golden Note 2023 jsou mezi mladými uměleckými talenty identifikováni ti nejlepší z nejlepších, které objevila a propaguje Leona König. Šest dívek a tři chlapci ve věku od 10 do 18 let chtějí porotu přesvědčit hudebními nástroji (od flétny po housle) nebo tancem. V rámci televizního vysílání na ORF 2 se utkají ve finále o sedmý „Goldene Note“ a střetnou se o první místo ve své kategorii. O vítězi rozhoduje hvězdná porota složená z renomovaných osobností klasického žánru.

Die Goldene Note 2022

Die Goldene Note 2022 (2022) (pořad)

Televizní show moderují Leona König a Alfons Haider. Známé hvězdy a devět finalistů soutěže „Zlaté noty“ vystoupí v rámci televizního galavečera ORF 2, kde bude udělena cena za klasickou hudbu „Zlatá nota“, kterou od roku 2017 každoročně pořádá a uděluje Leona König, předsedkyně IMF. Finalisté již druhou sezónu představí své hudební umění v rámci televizní show spolu se svými uměleckými idoly.

Die Goldene Note 2021

Die Goldene Note 2021 (2021) (pořad)

Televizní show moderovaná Leonou König a Thomasem Gottschalkem. Devět finalistů poprvé vystoupí v rámci televizního galavečera ORF 2, kde bude udělena cena za klasickou hudbu „Zlatá nota“, kterou od roku 2017 každoročně pořádá a uděluje Leona König, předsedkyně Mezinárodní hudební asociace pro podporu nadaných dětí (IMF). Finalisté se poprvé představí v rámci televizní show spolu se známými umělci z oblasti hudební scény.

Die Goldene Note 2020

Die Goldene Note 2020 (2020) (pořad)

V konkurze vyberá odborná porota z najvýznamnejších hudobných inštitúcií v Rakúsku vysoko talentovaných mladých hudobníkov. Finalisti prezentujú svoje zručnosti na výročnom galakoncerte a hudobnom ocenení „Zlatá nota“ a potom sú ocenení čestnou komisiou. Koncerty v minulých rokoch boli napríklad vo Wiener Musikverein, vo Wiener Konzerthaus a vo vysielacej sále ORF Radiokulturhaus. Pre asociáciu je dôležité dať talentovaným mladým ľuďom príležitosť získať javiskové skúsenosti v medzinárodne uznávaných hudobných inštitúciách. Víťazi získajú grant, majstrovské kurzy, mediálnu podporu a trvalú podporu pri rozvoji MMF.

Die Goldene Note 2020

Die Goldene Note 2020 (2020) (pořad)

V konkurzu vybírá odborná porota z nejvýznamnějších hudebních institucí v Rakousku vysoce talentované mladé hudebníky. Finalisté prezentují své dovednosti na výročním galakoncertu a hudebním ocenění „Zlatá nota“ a poté jsou oceněni čestnou komisí. Koncerty byly například ve Wiener Musikverein, ve Wiener Konzerthaus a ve vysílacím sále ORF Radiokulturhaus. Pro asociaci je důležité dát talentovaným mladým lidem příležitost získat jevištní zkušenosti v mezinárodně uznávaných hudebních institucích. Vítězové Zlaté noty získají grant, mistrovské kurzy, mediální podporu a trvalou podporu při rozvoji MMF.

Reklama