Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (75)

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

První řada byla dost o oťukávání, seznámit diváka s postavami, prostředím, vytvořitt vztahy mezi nimi. Za to druhá měla hned od začátku grády a já jsem se výborně bavil. Ani mi nevadilo, že ke konci to bylo právě víc o postavách, vztazích mezi nimi a příhodách, které tvořily dějovou linii než o ranní televizní show podle které seriál nese název.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Vždycky jsem tvrdil, že obsah je absolutním způsobem podstatnější než forma. Ale tahle forma mě naprosto převálcovala. Vyprávění stylem směsi komiksu, grotesky a nadsázky stejně jako fantastický scénář, kamera a střih. Dovolím si tvrdit, že několik let ve mě film nezanechal tak hlubokou stopu.

plakát

Pravdivá romance (1993) 

A pak že se nedá romantika udělat stravitelně! :-) Každopádně rukopis Tarantina je na filmu znát opravdu hodně.

plakát

Snídaně na Plutu (2005) 

Myslím, že Kleopatra trfila hřebíček na hlavičku a už není co víc dodat!

plakát

Kamarád Timmy (2009) (seriál) 

Popravdě řečeno, dívat se na tento seriál mě dost nudí. Ale cílová skupina taky není dospělý člověk! Můj dvouletý synTimmyho naprosto zbožňuje a Timmy je pro něj absolutní hrdina, kam se hrabe Bořek stavitel nebo Pošťák Pat. S Timmym se prostě ztotožňuje a Timmy je jeho největší vzor. Můj syn by dal určitě 5*

plakát

Tajnosti (2007) 

V posledních letech jsem málem dospěl k názoru, že u nás umí točit filmy jenom Bohdan Sláma, ale je vidět, že svůj názor musím přehodnotit. Film ač na vážné téma, byl velice svěží a perfektně podaný.

plakát

Soupeři (1977) 

Film je opravdu fantastický zejména po vizuální stránce, i když ostatnímu také nemám co vytknout. Především práce se světlem je fenomenální!

plakát

Smrtihlav (1998) 

Velice působivý film, atmosférou připomínající Brazil. Fantastiké je spojení hodně crazy sci-fi v kulisách jakoby ze čtyřicátých let. Výsledný dojem je vynikající.