Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

City Island

City Island (2009)

Vězeňský dozorce Vince Rizzo (Andy Garcia) má strašné tajemství. Vlastně má několik tajemství. Jedním z nich je fakt, že se touží stát hercem. A tak po večerech tajně navštěvuje hodiny herectví. Za jeho nepřítomnosti se mu začíná odcizovat celá jeho rodina. Přicházejí pravidelné hádky se ženou, synem i dcerou. Poslední kapkou je pak Vinceho náhlé rozhodnutí přivést do domu mladého odsouzence, kterému chce pomoci začlenit se do společnosti. Každý člen rodiny má svá velká tajemství a problémů přibývá. Vše neodvratně dospívá do okamžiku, kdy se křehká struktura lží zhroutí. Všichni zúčastnění se ze všech sil snaží tento konec odvrátit. Vypadá to ale, že právě tajemný trestanec je tím správným katalyzátorem, jenž pomůže pravdě na světlo.

Seikai no Senki - Season 1

Seikai no Senki - Season 1 (2000) (série)

Příběh této série začíná asi dva roky po událostech seriálu SEIKAI NO MONSHŌ. Dva hlavní hrdinové Jinto a Lafiel jsou již členy vesmírné flotily a jsou přiděleni na svou první misi. Lafiel se stává kapitánem menšího podpůrného bitevníku a Jinto je přidělen jako jeden z důstojníků. Společně s množstvím dalších válečných lodí se vydávají na nebezpečnou misi o znovudobytí sektoru s planetou Aptic. Poblíž této planety se nalézá jedna z nejdůležitějších vesmírných bran. Císařství lidí a Abhů se totiž chystá na masivní protiúder proti alianci čtyř lidských říší a sektor Aptic je nejdůležitějším styčným bodem pro plánovanou ofenzívu. Jinto a Lafiel se tak dostávají do samotného centra války o známý osídlený vesmír.

Heroic Age

Heroic Age (2007) (seriál)

Nekonečným prostorem našeho vesmíru byla vyslána zpráva. Nejvyspělejší civilizace - Zlatá rasa - v ní svolává ostatní vyspělé kultury. Zlatá civilizace se totiž chystá odejít z našeho vesmíru a chce znát ty, které ponechá za sebou. Na zprávu odpovídají tři rasy - Stříbrná, Bronzová a Hrdinská.
Hrdinská rasa mocných válečníků však rozpoutává válku a za trest je Zlatou rasou téměř vyhlazena. Poslední žijící pětice z Hrdinské rasy je pak určena k ochraně ostatních ras. V tuto chvíli odpovídá na vyslanou zprávu ještě jedna rasa - Železná rasa - z planety Země. Pátý a poslední z ochránců ras je určen pro ochranu lidí. Zlatá rasa poté odchází z našeho vesmíru a nechává za sebou zbylé tři rasy. Bez Zlaté rasy však nikdo nedohlíží na mír, a tak je rozpoutána nová a ničivá válka. Ochránci ras jsou vázáni svými smlouvami a přísahami chránit jednotlivé rasy. Poslední ochránce však nestihl dorazit k lidem a je ztracen v běsnění války.
Příběh seriálu začíná právě zde. V okamžiku, kdy výzkumná loď lidí pátrá po svém ochránci. Lidé ztratili ve válce téměř vše a on je teď jejich poslední nadějí.

Tou wen zi D

Tou wen zi D (2005)

Takumi již od třinácti let rozváží autem ranní zásilky tofu pro obchod svého otce. Nyní je mu konečně osmnáct a on získává řidičský průkaz. Jeho jízdy pravidelně vedou přes místní horu jménem Akina, na níž se často pořádají závody aut. Takumi však nemá o závodění zájem, protože jezdění průsmyky této hory vždy bral jako pracovní povinnost a ne jako zábavu. Jednoho dne je ale proti své vůli přihlášen do turnaje a po hladké výhře začíná zjišťovat, že se mu závody začínají líbit. Postupně tak přicházejí výzvy od stále silnějších a lepších soupeřů. Ti ovšem záhy zjišťují, že Takumi není jen tak ledajaký řidič.

Reklama