Reklama

Reklama

Tou wen zi D

Trailer 2

VOD (1)

Takumi je jako ostatní chlapci: chodí do školy, líbí se mu děvčata, ale má jednu zvláštní schopnost - umí perfektně s otcovou Toyotou AE86 projíždět zatáčky v místních horách. Podědil to po svém otci, který mohl být první mistr světa z Japonska, ale bohužel se oženil. Jednou při rozvážení tofu Takumi předjede GTR a je z toho poprask. Začnou se o něho zajímat ostatní jezdci a snaží se ho porazit na "jeho trati". Roli Takumiho otce si střihnul Anthony Wong. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (50)

sheen 

všechny recenze uživatele

Není to Rychle a zběsile, je to něco jiného, máte rádi drifty? hory? tak to bude správná volba. Závody se odehrávají v místních horách a nehraje se tady moc na rychlost, jako je tomu u Rychle a zběsile, ale na precizní vybírání zatáček. Takumi je mladý hoch, který má velký potenciál. Akční film...čekal jsem, že tam budou bojové scény, ale nebyly, i bez těch to šlo. Závody jsou parádně udělané, adrenalinové, rychlé a hodně akční. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Srovnávat Rychle a zběsile s Initial D podle mě neni tak úplně dobrý, jelikož zatímco Rychle a zběsile je udělaný hodně na efekt a pro zábavu, tak tohle je takový hodně navážno, opět s hodně velkým důrazem na prostředí a rodinu, nicméně samozřejmě největším lákadlem i částí filmu jsou závody a ty, ač nemaj nablejskaný zelený superkáry, tak jsou skvěle dynamicky a akčně natočený s asi milionem driftů, že daleko převyšujou ty, co byly v Rychle a zběsile, krom toho jich je tady hned několikero kvalitních a jelikož jsou tady přes opravdu velkou většinu stopáže, tak je o zábavu celkem postaráno ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Neníto vůbec špatné a vysoké hodnocení si tozaslouží, jenže jako človkě, který viděl anime sérii Initial D tomu více dát nemohu. Skvěle nasnímané souboje, celkem slušně vybrané hlavní obsazení. Ale ten duch anime série mi dost chybí, je tu sice trhlý humor jako v předloze, ale nějak mi nesedí hlavní hrdina. Na druhou stranu je třeba říci, že poslední filmy série Rychle a zběsile to překonává rozdílem třídy. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Tuningáře a filmy s tim spojené vůbec nemusím. Jednou mi stačila sra.ka Fast and the Furious a od té doby jsem podobný film neviděl. Ale toto bylo dobré. Tofák alkoholik.Syn, který přejíždí horu za neuvěřitelné časy, aby doručil tofu. Závody a sem tam dobrá chlama. Krom některých klišových romantických scén, výborná, tak trochu realistická podívaná. 70% ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabou The Fast and the Furious a podobní. Tohle je výbornej film nejen o pouličních závodech a tunningu. Působí skvěle reálně a i nezávodní děj má dost do sebe. Výborná hudba a prostřihy víc záběrů do sebe. Škoda jen, že japonský auta se mi moc nelíbí. Okamžitě musim nainstalovat nějakou závodní gamesku :). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama