Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (129)

plakát

Bitva o Černobyl (2006) 

Pamatuju si, jak nám tenhle dokument pouštěli ve fyzice na střední. Ještě asi týden potom se mi špatně spalo. Opravdu silný zážitek, právě díky autentickým výpovědím a záběrům... až si člověk říká, jak tohle všechno může být pravda.

plakát

Kdo přežije - Perlové ostrovy (2003) (série) 

Jedna z mála sérií, kde se neutvořila žádná pořádná silná aliance, následkem čehož bylo, že výsledek téměř každého z posledních dílů byl překvapením (a občas to byl s těmi dočasnými aliancemi i pořádný zmatek). To se mi na téhle sérii moc líbilo.

plakát

Pomáda (1978) 

Po Moulin Rouge můj nejoblíbenější muzikál.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

All Stars a paradoxně banda tupců. Člověk by řekl, že když jsou tam podruhé, tak aspoň nebudou dělat starý chyby... ale samozřejmě se našly výjimky.

plakát

Kdo přežije - Cookovy ostrovy (2006) (série) 

Moje nejoblíbenější řada, hlavně kvůli Aitu čtyřce. Co ti dokázali, to je naprosto neuvěřitelný. A navíc v jednom z mála případů vyhrál člověk, co si to zasloužil nejvíc (no dobře, a kterému jsem navíc i fandila :D).

plakát

Kdo přežije - Ostrov vykoupení (2011) (série) 

Boston Rob! Aneb když jednu řadu totálně, ale naprosto totálně ovládne jediná osoba. Bonusem je naprostý mimoň Phillip, protože to, co tam předváděl, to se jen tak nevidí.