Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (26)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Tak tenhle animák dětem asi nepustíte. S ničím se totiž nesere a v dnešní záplavě animáků je to originální a zábavnej kousek. Jo a ten konec, to byla nádhera, skvost kterej jinde neuvidíte......no možná někde jo, ale v kině to nebude :-D

plakát

Claymore (2007) (seriál) 

Clare? Moc nemluví, samotářka, courá se světem a za nějaký ten zlaťák zabíjí příšery. Podobnost s naším oblíbeným, bělovlasým hrdinou je zřejmě čistě jen náhodná. Také jako Geralt není úplně člověk a většina lidí se od ní, nejspíš ze strachu, drží dál. Začínáme v malém zaprášeném městečku, jako z nějakého westernu, kde bylo v posledních dnech zabito několik lidí. A naše hrdinka to přichází vyřešit. Když úkol splní, přijde do města muž v černém a vezme si peníze, když selže, peníze si mohou nechat. Trochu mi to celé připomíná začátek Pistolníka od S. Kinga. A tak jako Roland narazí na Jakea Chamberse, tak i Clare potká mladšího chlapce jménem Raki s kterým se spřátelí. Prvních pár dílů se tedy seznamujete se světem a řekněme od 8 dílu seriál startuje. Nohu z plynu už do konce nesundá, bohužel místo aby projel vítězně cílovou páskou, tak naráží střemhlav do zdi. Jen 26 dílů, spoustu věcí které by vás zajímali se nedozvíte a sotva po tom co se příběh rozjel, tak končí v ¨epickém¨ finále, který bylo asi to nejnudnější na celém seriálu.

plakát

Deadpool 2 (2018) 

Více téhož, zábavnější a nabitější než jednička. PS: Seskoková scéna naprosto parádní

plakát

Grimsby (2016) 

Nooo jestli máte rádi humor typu "Do koulí mě trefila šipka s jedem a teď mi to musíš vysát" nebo sloní bukake párty přičemž hlavní hrdinové jsou uprostřed dění, tedy přímo ve slonici, tak je to něco pro vás. Prostě místama je to tak debilní až je to vtipný.

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Tady se nedá hovořit ani o zklamání, protože už z prvních trailerů bylo poznat za co to bude stát. Ve srovnání s Hitmanem z r. 2007 to je jako nebe a dudy. Stejný paskvil jako restart Kurýra. Ale za tu akci a pár slušnejch zabití si to hvězdičku zaslouží ;)

plakát

Hlasy (2014) 

Je to psycho, slyšet hlasy, když je ticho? Ledničkář Jerry Vám jistě odpoví 8)

plakát

Kámoši až na dno lahve (2013) 

Tenhle film musí potěšit každého fanouška Olivie Wilde, která tu působí přirozeně a moc dobře se na ní dívá. Kromě lehké romantické zápletky se tu prakticky nic moc neděje. Film, tak může někoho začít nudit. To ale nebyl můj případ. Já jsem si tuhle improvizující partičku z pivovaru užil až do dna.

plakát

Karate Kid (1984) 

Když už nic jiného, tak nás Karate Kid naučil dvě věci: Leštit a natírat a za to mu děkujem.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Králové ro(c)ku a jejich 90 min. cesta za trsátkem osudu mi utekla jako voda. Rockové party se povedly na výbornou a u některých scén se budete válet smíchy.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

No na mě to bylo málo hetero, ale zase musim ocenit, že šlo o novej příběh a ne o něco co už známe. Kámošky to hodnotily jako blbost, ale aspoň se mohly pokochat tarzanovejma břišákama. Každopádně, nevidět to, o nic bych nepřišel.