Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Recenze (49)

plakát

Na cestě - Na cestě po severním Vietnamu (2006) (epizoda) 

Komentář k dokumentu mi připomínal zobrazení Slovenska v Eurotripu nebo Hostelu. Někoho možná pobaví, mě teda ne! Tak například - Obchodní centrum komentátorům připomínalo Holešovickou tržnici, ještě si k tomu přidejte nutnou dávku ironie. Naopak zrychlené záběry průjezdu křižovatkou nebo lodí u přístavu byl víc než zajímaví. Až jsem se divil, že nedošlo k nehodě.

plakát

Buď v klidu (2005) 

Hvězdně nabitý film. Nic víc, nic míň. Škoda.

plakát

Constantine (2005) 

"Myslím, že Bůh má s každým z nás záměr. Musel jsem zemřít, dokonce dvakrát, než mi to došlo!"

plakát

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005) odpad!

Jestli tohle byl film, tak ať mě někdo poví o čem. Přemýšlel jsem ještě hodně dlouho po zhlédnutí Hele kámo, kdo tu vaří? a na nic jsem nepřišel. Jestli měli někoho pobavit praktiky, kdy steak vyválí na zemi, flusnou do omáčky atd ... no tak mě teda rozhodně ne! Spíš mě film odrazuje od toho zajít si někam do restaruce na oběd!

plakát

Hostel (2005) 

Po tom jak bylo ve filmu zobrazeno Slovensko, Bratislava, bych já osobně na Slovensko už v životě nejel. Už se mi nelíbilo v Eurotripu, jak bylo zobrazený Slovensko a teď už to byl opravdu vrchol. Policisté na policejní stanici neměli ani počítač, samý ruční psací stroje, taxikář jezdil žigulem, atd. ... Co se filmu týká, první třetina jak kdyby byla omylem střihnutá z nějakýho úplně jinýho filmu, žánru erotického. Jen tam jsou ti samý herci. V jednu chvíli jsem už začínal přemýšlet, jestli opravdu koukám na horor, či na již zmiňovaný erotický film, kde se parta mladých kluků baví s holkama! No a když už se konečně něco začlo dít, tak byl konec :o( Závěrem to bylo velké zklamání, po tom jak bylo všude v médiích hlásáno, že se jedná o nejlepší horor za posledních deset let ... já se nelekl ani jednou, nebál jsem se a v klidu přikusoval velké balení brambůrek :o)

plakát

King Kong (2005) 

Sice jsem asi půlku filmu prospal, ale kdybych věděl, že budu koukat na jurský park, tak to ani nepouštím.

plakát

Kurýr 2 (2005) 

První díl byl o trochu lepší, Kurýr 2 tak nevybočuje z trendu "horších dvojek". Efekty s autem byly místy opravdu skvostné, občas až přehnané. Nevím jestli animace s letadlem dělali s nějakým záměrem aby nevypadaly reálně, ale mě vždy když tam byly od filmu odrazovaly. Konec je opět otevřený, takže je i možné, že bude trojka.

plakát

Legenda o Zorrovi (2005) 

Po jedničce jsem opravdu na dvojku těšil, ukázky byly taky velmi lákavé. Ale po tom co jsem viděl film, byl jsem zklamaný. Jinak napsánu, nudil jsem se už od začátku! Kůň který pije chlast z flašky nebo kouří dýmku už to nezachrání. Co se dělo ve zbývajících 120 minutách? No nevím no, občas se tam objevila C. Zeta-Jones a její vnadné křivky :)

plakát

Madagaskar (2005) 

Kreslená parodie snad na všechny možný i nemožný filmy :o) Hlášku "Tak tohle je naprd" asi jen tak nezapomenu a budu se jí smát dlouho, po tom co čtveřice tučnáků zdrhá ze zoo na severní pol a když tam dorazí, prohlásí onu hlášku a jedou pryč :o)

plakát

Můj auťák Brouk (2005) 

Nejsem si vůbec jist, pro jakou skupinu diváků je film určen, sem tam někdy se divák i usměje. Bohužel 95 % času filmu neví co nudou dělat. Schopnosti auta jsou až moc přehnané. Různé otočky, jízda po plotě, nehledě na to, že je to nejrychlejší auto v nascar :-DD Jednu hvězdičku dávám pouze za svůdné křivky L. Lohan, díky které jsem se na film vydržel dívat až do konce.