Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (337)

plakát

23 (2007) 

Nemíním se tady obhajovat, proč dávám takové hodnocení jako dávám. Fakterm zůstává, že je pro mě Carrey Pan herec, který z geniálních komických postaviček dovede naprosto lehounce vklouznout do postav s vážným tématem, byť je to cvok se svou lehce úchylnou posedlostí na číslo 23.

plakát

REC (2007) 

Čumím jako péro z gauče, 79%? že nedávám odpad je jen za začátek, kdy to vypadalo opravdu nadějně, no ale vážně takovou p....... už jsem fakt dlouho neviděla. Všichni se požerem a dobrý ne? No ne, tak pro mě opravdu tohle je nejhorší ztrávený čas za posledního půl roku minimálně.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2002) 

Tady je naprosto trefně vykresleno, že šílenci bývají géniové. Mladá, krásná a talentovaná studentka výtvarného umění si vysní z náhodného setkání milostný vztah, jen to, že ten druhý necítí to samé je vlastně detajl. Silný příběh, perfektní konec.

plakát

Cybill (1995) (seriál) 

Někdy nudné, ale někdy vtipné. Starší, rozvedená žena se potýká s různými překážkami ve svém nejistém životě. Bojuje o sošky za nejhorší herecké výkony, není si jistá výchovou svých dcer a jako záchrana i pohroma je jí vždy po ruce naprosto výborná Christine Baranski. Ta mě jako Mary Ann dostala, bohatá a elegantní dáma jejímž největším koníčkem je srazit na kolena jejího bývalého manžela doktora "Parchanta" :) Když už nic, úsměvné to je. Možná bych dala i víc než 3 hvězdy, ale to jsem toho viděla zatím málo.

plakát

Láska za časů cholery (2007) 

Když jsem četla obsah říkala jsem si, nevím jestli by mě kniha zaujala, tak alespoň zkouknu film, abych zůstala znalá světové literatury, kéž bych však bývala znalá nebyla - opět si říkám vědět všechno nemusím a přece to ze mě blbce nedělá. No nebudu opakovat co je tu několikrát řečeno např. POMO mé pocity vystihl naprosto přesně.

plakát

Diagnóza smrti (1979) 

Sakra dlouho jsem neměla ponětí o dalším "Kalašovi v akci", takže když se mi dostal do ruky, šup s ním hned do přehrávače....No už to není ono, příběh je sám o sobě slabý, ale Ruda je prostě Pan Herec, který snad zachrání vše, takže jsem vcelku spokojená.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Haha, všichni zvracejí nadávají, ale stejně jdou a na další díl této pubertální kýčovinky jdou třeba i do kina - to mi rozum nebere. Já šla, vypla mozek a nelitovala vyhozených peněz i ztraceného času. Viděla jsem první díl, druhý i třetí a na čtvrtý si klidně počkám. No tak vezměte řádnej šutr do ruky a kamenujte - ale prosím proč ne, jen co takhle ten čas trávit někde jinde, když to vaše zažívání nevstřebá? Líbí se mi Stewart a Pattinson má potenciál, slizký vlkodlak tam zřejmě prudit musí a mě se nechce 100 % svého života chovat jako nudná, dospělačka s dobrým vkusem, takže pro mě nenadchne/neurazí průměr.

plakát

Deset malých černoušků (1965) 

Staré filmy a náměty Agathy mají v sobě tak obrovské kouzlo, že bez mrknutí oka musím dát plný počet. Výborně ztvárněné a Stanley Holloway - úžasný člověk, okouzlil mě už v My fair Lady, a zde jeho nenucený um mě dostal na kolena.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Celý život jsem kultu Gumpa odolávala, nelezlo mi na mozek, jak takový film může získat srdce milióny lidí po celém světě, takže když se mi naskytla příležist shlédnout tento film s díky jsem řekla ne. Pak jsem se rozhodla, usedla a koukla.....a nadechla se až při závěrečných titulcích. Tak nádherný, něžný film jsem nikdy neviděla....a trochu se obávám, že asi jen tak neuvidím. Tom Hanks si vyběhal cestu do mého srdce.......

plakát

Lekce neslušného chování (2008) 

Výborný herecký výkon od každičkého z herců, nádherný anglický venkov a suchý humor. Naprosto vražedná kombinace....když chcete příjemně strávit večer v imtimním šeru, se sklenkou vína ničím nerušeni jen příběhem, který vás zahřeje u srdíčka, je to naprosto výborná volba.