Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

zklamání...Keanu se moc hrát nechtělo, Lana se držela silného feminizmu, který řídil celý film, tady se to nehodilo...předce jen má Neo status vyvoleého již 20 let a udělali z něj "slabocha". Nic ve zlém, ale takový film by měl dělat Snyder nebo Scott, emocionálně nestabilních filmů je hodně, proč to udělli i tedˇ, nemám zdání...Prý je film spíše pro novou generaci než pro nás starší, ale je to důvod k tomu, zničit symbol?kvůli penězům?

plakát

Poltergeist (2015) 

Docela jsem se nasmála, na nedělní odpoledne ideální, spíše komedie :-)

plakát

Interstellar (2014) 

U tohoto filmu doporučuji nepít :-D chce to sledovat pořádně jinak to musíte vidět podruhé. Opravdu dlouhý film, hodně děje a akce. Přitom krásně natočené, člověk neodtrhne oči od televize až do konce.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Prostě nádhera...moc pěkný film pokud jste fanoušci jakékoliv planety opic :-P

plakát

U Konce světa (2013) 

Legrační podívaná založená na precizním britském humoru pod vedením Simona Pegga, ovšem až moc dlouhá a možná až moc britská. Doporučuji hodně kvalitní titulky, rychlé dialogy se jen těžce dají zvládnout i s výbornou znalostí angličtiny. Možná měl Pegg strávit víc času u scénáře než se cpát do Star Treku.

plakát

Skyfall (2012) 

I když všichni pochybovali o volbě Craiga jako Agenta 007, byla to skvělá volba, Skyfall je toho důkazem, výborné herecké znalosti využil naplno, je to pohledný herec vhodný do této role. Završení trilogie by chtělo víc akce než jen smrt M, z části to ale zachránil Ralpf Fiennes, který když se někde objeví, stojí to za to. Mohli si odpustit zbytečné tiché scény ale Bond je Bond, James Bond.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Pokud v současnosti ve filmu figuruje jméno Silvester Stallone, je jisté, že na 99% to bude kvalitní film plný akce. Po Expendables 1 se nedalo čekat, že pokračování bude lepší, ale to byla chyba. 2 je lepší než 1 a pokud nebude konec světa, nastane až bude hotová 3. Milovníci akčních hrdinů (a Van Damma ) si přijdou na své a ti ostatní to prostě musí vidět, jsou tam přece všichni,ne?Dovoluji si říct, že tato série filmů už patří a bude patřit mezi klasiky.

plakát

Zmizení (2013) 

Vzhledem k aktuální tematice (hlavně na americkém kontinentu) je film i tak pojat výborně, Hugh Jackman dokáže ztvárnit jakoukoliv roli s grácií a je to úžasná podívaná (s komiksem nebo bez). I přes šílenou dobu 146 min to uteče jako voda a nenudíte se. Zamrzel mě konec, tyhle neúplné konce bych čekala ve starých hororech nebo japonských duchařinách, ne tady, považuji to za zbytečné rozčílení diváka.

plakát

Kmotr (1972) 

Kniha je vždy lepší než film, to je známa věc, ovšem pokud se hlavní role ujme Marlon Brando (a Al Pacino) pak není o čem mluvit. Film se opravdu drží knižní předlohy a věrně popisuje sicilskou mentalitu, ne tak podrobně jako v knížce,ale i tak se těšte na mrazení v zádech. Coppola je samozřejmě zárukou precizně zvládnutých filmových scén a proto patří filmy o kmotrovi mezi nejlepší podívanou.

plakát

Robocop (2014) 

Je více cítit ztráta duše než v původní verzi z 1987. Krásné a zároveň děsivé. Při pomyšlení, že vás potká stejný osud, má člověk potíže s dýcháním. Ani ne kvůli obleku, ale postupnému umírání...pak už je vedlejší, kolik toho zbylo z vašeho těla. Samuel L. Jacskon jak jinak pokračuje v komiksovém žánru a Rorschach byl už jen třešnička na dortu. Musím vytknout režii, na remake to chce někoho zkušenějšího, nestačí dobré obsazení, napodobení pár filmů a hezká čelist v helmě.