Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pátý element

Pátý element (1997)

Skvělý film s perfektním castingem a výbornou režií. Tenhle filmeček rozhodně pobaví a vůbec nemusíte řešit menší nelogičnosti a chybky - prostě se budete bavit. Leeloo Dallas, Multipass Rulez :-)

Once

Once (2007)

Once se právě stal nejkrásnějším, nejemotivnějším a hudebně nejdokonalejším snímkem, který jsem měl tu čest vidět! Scéna v začátku u klavíru, kde oba herci poprvé hrají oscarovou píseň a scéna u konce kdy má Markéta sólo u klavíru - to jsou scény u kterých jsem měl husinu po celym těle a nikdy na ně nezapomenu. Pro mně absolutně nejlepší překvapení! 100%!

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Příjemný snímek plný citů, který zůstane navždy v mé mysli. Nezapomenutelný Tom Hanks skvěle odvedl svou životní roli a hlášky typu "Run Forest, run!" budou asi navždy centrem parodování v béčkových komediích:) Každopádně jeden z nejlepších snímků vůbec.

Keith

Keith (2008)

Výborný romantický snímek bez zbytečného sentimentálního patosu na konci - bravo!

Skála

Skála (1996)

Naprosto dokonalý akční snímek, který bere dech i po několikátém shlédnutí. Skvělé herecké obsazení, výborná kamera a hlavně hudba! A hlavně, ta automobilová honička... Dokonalý film po všech stránkách, nemohu mu nic vytknout. Škoda jen, že nemůžu dát více hvězdiček...