Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (109)

plakát

Plechový panáček (1988) 

V dnešní době je vidět jak to batole není dokonalé, ale na to, že to vzniklo v roce 1988 tak je to geniální.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Naprosto úžasný film, který si Oscara zaslouží. Takhle nadšená jsem byla naposledy u filmu "Forrest Gump". Brad Pitt podal nádherný výkon a dokázal, že umí zahrát i vážné role.

plakát

Setkání v Praze, s vraždou (2008) (TV film) 

Pěkně natočený televizní film, týkající se problému, který tu je a bude. Pavel Liška si s roli poplicisty velice dobře poradil. Co, ale nechápu, proč tam bylo tolik vstupu jazzových saxofonistek.

plakát

Ztracený princ (2008) (TV film) 

Dlouho jsem neviděla takhle nudnou pohádku, dokonce jsem u ní usnula. Jedině co bylo pěkné tak jsou exteriéry.

plakát

Marie Antoinetta (2006) 

Krásná výprava, kostýmy, Kirsten Dunst, ale tím to taky končí.

plakát

Karamazovi (2008) 

Je to netradičně, ale zároveň skvělé natočené divadelní představení. Vynikající režie, hudba, kamera. Vynikající Ivan Trojan, Igor Chmela, David Novotný.

plakát

Václav (2007) 

Skvělý Ivan Trojan. Tímto filmem opět dokázal, že patří k nejlepším naším hercům.

plakát

Na stojáka (2004) (pořad) 

Neviděla jsem všechno, ale musím říct, že u hodně scének jsem se nesmála vůbec. Marek Daniel je dobrý herec, viděla jsem ho kdysi několikrát v HaDivadle a musím říct, že má velký talent. Je škoda, že je ho tak málo vidět ve filmu. Ale v tomhle pořadu "Na stojáka" se moc nepředvedl. U scének Matonohy a Hanáka jsem se taky moc nenasmála. Jediný kdo stojí za povšimnutí je Iva Pazderková a její "krásná,inteligentní" blondýna , u jejich scének jsem se přímo řechtala.

plakát

Juno (2007) 

Nerozumím za co dostal tenhle film nominaci na Oscara. Nechápu jak může nějaká šestnáctiletá holka takhle dospěle a racionálně uvažovat. Pochybuji dokonce o tom, že nějací rodiče přijmou celkem v klidu fakt, že jejich šestnáctiletá dcera je zbouchnutá.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Říkala jsem si kdo to je ten ječící magor? A ejhle, on to je Tom Cruise. Jak Cruise moc nemusím tak musím uznat, že jsem se při jeho scénkách i celkem pobavila.