Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (402)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

První série - 80 % : Fajn seriál o dvou cáklých týpcích z oddělení IT a jejich možná ještě cáklejší šéfce se slabostí pro boty :). Pokud můžu srovnávat s Big bang theory, humoru je zde sice méně, ale některé vtipy jsou skutečně usmrcující! Druhá série - 60 % : Druhá řada je silně nevyvážena, průměrné díly se střídají s těmi výbornými! Třetí série - 90 % : Velice povedená! Nahlas jsem se smál u každého dílu! Roy mi velmi připomíná jednoho mého kámoše, který si také o sobě navymýšlí brutální hovadiny aby se zalíbil nějaké kočce a stejně jako Roy se díky tomu pokaždé dostane do neuvěřitelných sraček. P.S. Já věděl, proč si ten Facebook nepořizovat...Čtvertá série - 70 % :

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

První čtyři řady jsou famozní, plné tajemna a skoro až hororové atmosféry. Zbytek už šel do sraček. A já rád vzpomínám jenom v dobrém.

plakát

Alles Gute (2009) (seriál) 

Není to špatné, ale ani zdaleka tak dobré jako v České sodě. Počkám si na další díly...

plakát

Alpha Dog (2006) 

Překvapivě dobrý film plný metrosexuálů, nablblých blondýn a bujarých večírků. Justina Tiberlakea nemusím, ale ku podivu se z něj vyklubal výborný herec. Fajnovou roličku si ve filmu střihnul Bruce Willis. Kdo by od takového "cool" filmu čekal tak drsný - povedený závěr hm?

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nový Spajdy je s přehledem lepší než všechny tři Raimiho pavoučí pokusy dohromady. Akce je strhující, triky úžasné (kdo by si to po traileru pomyslel), A.Garfield a E.Stonne jako Peter a blonďatá Mary Jane jsou sympatičtí a fandil jsem jim. Scénář je (na komiksové poměry!!!) relativně inteligentní, nicméně obsahuje i několik “co to kurva” scén, což bych ještě přežil, ale když se v druhé polovině filmu začaly kupit nechutně patetické proslovy a jeřábníci se mohli v půlnočním NY přetrhnout, aby Spajdrmenovi vlezli do řiti, musel jsem celkový zážitek z filmu srazit na 3 a ½ hvězdy.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

První série - 80 % : Pejsek Murphy a kočička Falchuk uvařili dort, po jehož ochutnání si nejsem jistý, je-li to co mám na jazyku bizarní horor, psychologické drama či dokonce černá komedie. Nicméně vím, že mi chutná....

plakát

Americká krása (1999) 

Americká krása mě po každém zhlédnutí dostane do zvláštního rozpoložení. Krásného rozpoložení…

plakát

Angel Heart (1987) 

Moc mi nesedl styl Parkerovy režie, jinak ale velice povedený atmosferický triller s excelujícím De Nirem! Jak jen to může skončit, když vezmete kšeft od chlápka jménem Luis Cyphre. Hm? 70%

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Ač na mne z televizních shotů působil Pohlreich neurvale s prvoplánovaně explicitní slovní zásobou, po prvním zhlédnutí ANO, ŠÉFE! musím zatleskat jeho vtipným hláškám, trefným poznámkám a nekompromisnímu tahu na bránu. *** - toliko hodnocení jednoho dílu.