Reklama

Reklama

Labyrint: Vražedná léčba

  • USA Maze Runner: The Death Cure (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (370)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Asiata, Thomasovi unesli Asiata, ZLO brzy pozná že tohle se nedělá, Asiati se nekradou, jo Asiat má nějaké jméno, ale na tom nezáleží !!!!!! Dobře, dobře a teď zase vážně, znáte ty filmy, který vás chytnou hned od začátku a baví vás až do konce, znáte ? To je dobře, tenhle film, je jedním z nich a zatím co předchozí filmy, buď tápali (Útěk) a nebo nevěděli, jaký mají být (Zkouška ohněm) tak Vražedná léčba, ví čím je a už od začátku a jede po koleji a nevybočí. A přitom v mnoha ohledech překvapí, ať už je to návrat postavy, nebo akční scéna, či překvapivý zvrat. Malíček konečně dostane dostatek prostoru a je zlý a co se týče O'Briena ten kluk to v sobě má, má to v sobě a klidně by mohl dát toho Indiana Jones, úplně v pohodě si ho dovedu v té roli představit. Ale ani ostatní herci, nestojí ve stínu, Walton Goggins totálně šílený, Will Poulter smířený s tím, co se stalo a bavil mně. Co se týče akčních scén, tak prošli změnu a sou opravdu dobře povedené, napínavé a některé naprosto boží, to s tím busem, to bylo naprosto WOW takže i v tomhle ohledu nelze nic vyčíst. Navíc posledních dvacet minut, se na plátně odehrává nekompromisní válka, která semele všechny bez rozdílu. Ano kdo chce, filmu vyčte věci, jako klišé dopis a tak vůbec, ale sakra tady všichni odvedli dobrou práci, takže za mně zasloužená pětka. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jen průměr, svěží lehce hororová atmosféra zmizela a máme tu čistý akční nářez. Od začátku se něco děje, ale to není vše. Z těch teen novodobých filmů jde stejně o lepší ságu. Hunger Games šlo ke dnu, po druhém kvalitním dílu. Twilight bylo spíše pro ženské, Divergence zase solidní dno. Labyrint měl první dva díly skvělé, ale poslední díl je bohužel o stupeň horší. 6/10 = 60% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Původně komorní postapo se ve finále trilogie definitivně přeměnilo v regulérní akční sci-fi nářez. Ball odvedl kus kvalitní práce a k dokonalosti to nedotáhl jen kvůli intelektuálním mantinelům předlohy, která cílí hlavně na mladistvé. Sice už to není sausage party, ale i tak mohly dát Scodelario s Emmanuel větší prostor. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dělalo mi trochu problém vrátit se do světa Labyrintu, který jsem před třemi lety opustila, ale nakonec mě třetí díl trilogie chytl. Bylo to teda hoooodně dlouhé a asi by filmu slušelo zkrátit to o půl hodiny. I tak mě to ale bavilo. Hlavně postava Teresy byla skvěle napsaná. Umím si představit, že se na trilogii po pár letech podívám znovu a rozhodně si chci přečíst knižní předlohu. Labyrint za sebe rozhodně doporučuju. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba napísať že trojka je lepšia než dvojka. Hneď na úvod solídna jazda autom za obrneným vlakom, únos vojenskej kvadroptéry a samozrejme drsná prestrelka, v ktorej záchrancovia len s pištoľami odolajú samopalom. Tento film sa o originalitu snáď ani nepokúša. Samozrejme, aj zombie budú. Film ponúkne skutočne dostatok akčných scén, aj napriek tony klišé celkom slušne natočených. Problém je niekde inde - ani toto množstvo akcií nevystačí 142 minút stopáže. Navyše ani jeden z nich hereckými výkonmi nijako neoslovuje a zostávajú presne v šablóne akčných hrdinov. Jediný O'Brien sa občas trochu pokúsi o emócie, ale inak väčšinou všetci na plátne zotrvávajú v strnulom výraze hrdinu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (13)

  • Dopis od Newta (Thomas Brodie-Sangster), který ve finální scéně Thomas (Dylan O'Brien) čte, napsal sám Thomas Brodie-Sangster a předčítal ho Dylanovi O'Brienovi sedící za kamerou, aby u herce vyvolal větší emoce. (ČSFD)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 15 000 pracovních míst. (BMW12)

Související novinky

Od Labyrintu k Myší hlídce

Od Labyrintu k Myší hlídce

07.04.2018

Young adult série Labyrint je za námi a nikdo nepochybuje o tom, že se o Wese Balla strhne v Hollywoodu rvačka.  Režisér všech tří dílů totiž dokázal, že umí do kina nahnat spoustu omladiny, což je v… (více)

Spider-Man a čtení myšlenek

Spider-Man a čtení myšlenek

01.12.2016

Hunger Games skončily, Divergence se přesouvá do televize a Labyrint má před sebou poslední díl. Hollywood tak hledá další velkou "náctiletou" ságu a je slušná šance, že jí nastartuje Hlas nože.… (více)

Reklama

Reklama