foto

Nathalie Emmanuel

  • nar. 2.3.1989 (30 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tak trochu exotický vzhled jedné z hvězd kultovního seriálu Hra o trůny má „na svědomí“ karibský původ jejich rodičů. Zatímco otec Nathalie je napůl Brit a napůl z ostrova Svatá Lucie, matka pochází z Dominikánské republiky. Vyrůstala s rodiči a starší sestrou, která je dnes učitelkou.

O hraní se zajímala už v dětském věku. „Když mi byly tři, předváděla jsem doma neustále dramata, takže se máma rozhodla, že mě musí správně nasměrovat,“ řekla v jednom rozhovoru. „Přihlásila mě do tanečních, hereckých a pěveckých kurzů.“ Tohle rozhodnutí padlo na úrodnou půdu. Od deseti let hrála Nathalie v londýnském divadelním představení „Lvího krále“. Matka ale Nathalii držela při zemi, nedovolila ji líčit se mimo divadlo a nepřipadalo v úvahu, aby kvůli hraní přestala normálně chodit do školy.

V televizi se mladá herečka proslavila v sedmnácti letech, v nekonečném seriálu Hollyoaks. Vytupovala zde od roku 2006 do roku 2010 a její postava byla problémovou dívkou, která měla na kontě i prostituci nebo závislot na heroinu.

Důležitý byl pro začínající herečku rok 2012, kdy provázela pořadem BBC, který zkoumal sexualitu mládeže, a současně si zahrála první roli v celovečerním filmu. A pak už přišla Hra o trůny a postava Missandei, poradkyně královny Daenerys. Ta z ní udělala mezinárodní hvězdu, což potvrdila i účast v e filmových sériích Labyrint a Rychle a zběsile.

Black "Stoka" threat

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fast & Furious 9
2018 Labyrint: Vražedná léčba
Sorceress
The Titan
2017 Rychle a zběsile 8
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm
Rychle a zběsile 7
2012 28 tisíc

TV seriály

2019 Four Weddings and a Funeral (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
The Dark Crystal: Age of Resistance (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Poslední ze Starků (S08E04)
Dlouhá noc (S08E03)
Rytíř Sedmi království (S08E02)
další epizody (4)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Drak a Vlk (S07E07)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
další epizody (5)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (7)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (7)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (8)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2002 Most Haunted (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hra o trůny: Poslední hlídka (TV film)
2017 And the Winner Isn't
2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

Hudební videoklipy

2017 G-Eazy & Kehlani - Good Life (hudební videoklip) - a.z.
2016 Wiz Khalifa feat. Charlie Puth - See You Again (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2017 2017 MTV Europe Music Awards (TV pořad)
2004 Technické vymoženosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(52)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace