foto

Nathalie Emmanuel

  • nar. 2.3.1989 (28 let)
    Southend-on-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathalie Emmanuela je britská herečka, která se narodila 2. března 1989 v Southend-on-Sea. V roce 2006 se objevila v seriálu Hollyoaks, poté se objevila ve filmu 28 tisíc. Dále se objevila v seriálech Misfits a Hra o trůny (pouze epizodní role). Britský časopis FHM ji zařadil mezi 100 nejhezčích žen roku 2013 a v roce 2015 si zahrála hackerku Ramsey ve filmu Rychle a zběsile 7.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Labyrint: Vražedná léčba
The Titan
2017 Rychle a zběsile 8
2015 Labyrint: Zkoušky ohněm
Rychle a zběsile 7
2012 28 tisíc

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
další epizody (4)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Nikdo (S06E08)
další epizody (7)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Tvrdodomov (S05E08)
další epizody (7)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
Druzí synové (S03E08)
další epizody (8)
2011 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2002 Most Haunted (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hra o trůny V. - Den na natáčení (TV film)

TV pořady

2004 Technické vymoženosti (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 G-Eazy & Kehlani - Good Life (hudební videoklip) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace