Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nevím, co zase všichni máte!!?? Z nebe padal príma modrý bordel a ten E.T. z podzemní garáže, co vypadal jako obří kunda, přesně zapadal do mých hrůzných snů o zániku civilizace a naučil mě chovat se k ženám s úctou. A to, že to celé bylo jen o honění (lidí ufounama) bez jakéhokoliv obvyklého balastu, mě taky kdovíjak nepobouřilo. Normální, pěkně udělaná agitka o redukci populační exploze od režisérů, kterým emzáci sežrali mozky. Akorát bych rád věděl, jak se jim podařilo ukecat ty chobotnice z Matrixu, aby jim v tom zahrály. Myslel jsem, že jsou nafrněné a takové štěky už neberou. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Tento film vypráví o nezadržitelně postupující globalizaci vesmíru. Mnoho nám již známých vesmírných forem života se mezi sebou vesele množí a kříží. K dokolanosti těchto mimozemských hybridů chybí už jen to nejdůležitější - lidská DNA. Tak to jen tak na vysvětlenou, pokud by někdo nabyl dojmu typu: "Kurňa, tenhle kousek vesmírné potvory už jsem někde viděl/a". Nakonec však "hybridi" dorazili na správné místo. Jejich strastiplná a miliony let trvající pouť za smyslem života došla úspěšného konce. A my konečně víme odkud se vzali Šmoulové. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Joshua Cordes, Liam O'Donnell .. Osvědčené a mnohdy úspěšné téma o mimozemské invazi dostalo smrtící ránu jak ve scénáři, který drží partu lidí na omezeném prostoru a nechává je nudně vykládat si a hloupě řešit danou situaci, tak v režii, která sice vizuál a akci jakštakš zvládá, ale v ničem jiném podstatném neexceluje. K tomu skladba druhořadých herců a zázrak resp. překvapení, vystupující z vod (pod)průměru, se zkrátka nekoná. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Lister: "Vtip je v tom, že využívaj sílu přeludů, aby vás vylákali z lodi a pak si vezmou všechno co se jim může hodit. A vycucnou vám mozek." - Rimmer: "Tak to máme naději. Z nás nevyrazej ani předkrm." / Už jsme tu měli zloděje těl, zloděje myšlenek, do budoucna můžeme určitě počítat i se zloději recyklovaného odpadu, ale teď aktuálně Země kdovíproč čelí zlodějům mozků. Proč se tak děje je víceméně jenom naznačeno, nikoli proto, aby si divák něco domýšlel, spíš aby scénárista nemusel namáhat ten svůj mozek, takže jádro je v tom, že na to celé čučí banda nesympatických lidí z paneláku, přičemž toto své přihlížení čas od času střídá s neumělými pokusy o útěk, většinu času ovšem jen blbě kecá a pronáší nesouvislé věty. V tomhle filmu se ve skutečnosti vůbec nic nestane. Ano, pobíhá se tam, občas něco bouchne, někdo umře, ale dění nemá absolutně žádný směr, nedojde k žádnému vývoji povah, ke katarzi, nezazní žádná myšlenka, neobjeví se nic, co by odůvodňovalo vznik těchto pohyblivých obrázků. Snad jen vizuální stránka zaslouží nějakou pochvalu. Na 10 milionů šušníků to vypadá velmi slušně, i když mozkožroutský vzhled podezřele připomíná Kolektory z Mass Effect 2. Na druhou stranu, nepřišlo mi to o nic hloupější než třeba opěvované Monstrum, k němuž mám výhrady takřka stejné. / Rimmer: "Je to prosté jak bulharská striptérka." ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Padá světlo okolo, nedívej se do něho. Kdo se do něj koukne toho světlo.... Je půl pátý ráno a ve světle zmizel Ray. Málem i Jarrod, ale toho to naštěstí jen lízlo. Venku se objevují svině z Matrixu (jako stroje) a Jarrod zjišťuje, že se s ním něco děje. Triviální zápletka a příběh, kde všichni zdrhají a umírají ti z konce seznamu, nabízí 3 prdele efektů, který nejsou tak špatný a padl na ně veškerej rozpočet. Takže na herce a scénář toho moc nezbylo. Proto doporučuju film vidět v ,,dobrý kvalitě“ a užít si tak alespoň to jediný, co může nabídnout. Jakožto příznivec sci-fi a speciálních efektů říkám - ,,jednou mi to nevadilo“. Ale jsou to zbytečně vyhozený prachy! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět jak ufouni zdokonalili lobotomii. 2.) Často přemýšlím, jestli má lidstvo naději. 3.) Chci vidět, kterak Wikus van de Merwe z District 9 získal kamaráda. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno