Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, aký musíš byť herecky zúfalý/zúfalá, keď si prečítaš scenár, ktorý "vtipy" zakladá na debilných sexuálnych kecoch medzi ženskými, ktoré sa predbiehajú v tom, ktorá mala viac desiatok partnerov koitálne, na vzdychaní predstieraním orgazmu, na deťoch, ktoré potrebujú kadiť, no a ty si to prečítaš a povieš si - to je vynikajúci nápad! Romantika sa tu zužuje na lízanie mušle, hoci nohy sú tu často a rady veľmi rozšírené. ()

Mythoss odpad!

všechny recenze uživatele

Popis komedie jsem nepochopil... ani jedna vtipná hláška, scénka prostě nic. Děj se neskutečně vleče bez zajímavé pasáže. Jana Bernášková nepůsobí věrohodně a herecky jsem ji vůbec nic nevěřil. Scénář naprosto prázdny a tupý. Kdo kdy s kým a jak je jasné hned při prvním setkání... no prostě hrůza. Suverénně nejhorší film na kterém jsem byl v kině. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut jsem si i říkal, že to bude koukatelný klasický dívčí průměr. Spletl jsem se. Byť je paní Bernášková krásná žena a film pár veselých momentů měl, jde o čistě nezajímavou a klišoidní zpověď nedoceněné jak herečky, tak i ženy. Jenže to bohužel nemá ani úroveň. Kniha se možná čte jinak, díky vynechám, ale film celý vychází jako hrozně naivní a až pitomá tragikomedie. Ale tragi jen pro diváky... mrzí. Pobavilo kameo našich předních hereček. ()

scarlock 

všechny recenze uživatele

Opravdu může být film tak špatný? Bernáškovou mám rád, ani nevím pořádně proč. Ale tady to bylo tak neupřímný, nezajímavý, špatný. Jako opravdu někdo napsal scénář k tomuto?Jako že sama Bernášková napsala knihu, a věděli, že to bude bída, proto to musel natáčet její manžel?Jsem blbec, ale tohle jsem si zasloužil... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

No, současné české snímky ve mně sice jen málokdy budí nadšení, ale tato příšernost byla hodna režie Evy Toulové. Ano, tak špatné to bylo. Od první chvíle, kdy začala představitelka hlavní hrdinky a autorka knižní předlohy v jedné osobě deklamovat své texty jako členka amatérského divadla v zapadlé vesnici (čímž se opravdu nechci dotknout amatérských herců a hereček, kteří zkoušejí ve volném čase po práci, aby bavili své spoluobčany, a jsou často tak nadšení pro věc, že by jim mohli jejich profesionální kolegové závidět) nebo jako jeřábnice v někdejších Aktualitách, mi bylo v podstatě jasné, že půjde o těžký průšvih. Zvlášť, když ji někteří kolegové a kolegyně nenechali ve štychu a hráli podobně mizerně. Úroveň dialogů plně odpovídala přednesu, režisérovi / scénáristovi to zjevně vyhovovalo (aby taky ne), takže všechno klouzalo nezadržitelně hladce vstříc odpadu. A tam tento exkrement po právu náleží. / Poučení: Je Jana Bernášková stejně "talentovanou" spisovatelkou jako herečkou? To se naštěstí nikdy nedozvím. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama