Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je můj oblíbenec už od dob Boyky, ale poslední roky hraje jen v béčkových kravinách, které většinou za moc nestojí. One Shot je vlastně taky další béčko, ale tentokrát je naopak velmi dobré a k mému údivu má všechny aspekty, které by dobrý akčnák měl mít. Kamera je perfektní a styl, kdy chodí kolem hlavní postavy a sleduje veškeré její kroky výrazně dodává na autenticitě akce, která je i sama o sobě skvělá - dojde na pěsti, na nože, samopaly, rpgčka i granáty a samotné boje zaberou přes 80% stopáže, což je v žánru nadstandartně žádané. Potěší sympatická Ashley Greene ve vedlejší roli, zajímavé vyústění před koncem, přiměřená stopáž i jednoduchý a přímočarý nápad spolu s prvkem nejistoty, kdy divák neví, jestli je onen "terorista" opravdu terorista, nebo jen pouhý civil. Výsledek je uspokojující akčňárna, která má koule a tu hranici silnější 3ky / slabší 4ky dosáhne s přehledem. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatické béčko natočené jakoby na jeden záběr. Děj se odehrává v podstatě na jedné vojenské základně a akce je požehnaně, především přestřelky, ale dojde i na pár hezkých likvidací s nožem a trochu soubojů. Stealth akce v půlce je parádní, Adkins fajn. I přes nízký rozpočet, slušné 4 hvězdy. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dějově nenáročný, ale vkusně provedený akční snímek. Nutno podotknout, že si mnohem více cením první poloviny, jenž je mnohem uvěřitelnější a nese se alespoň s nějakým náznakem dějového zvratu. Zato druhá polovina už se pouze soustředí na nepřemožitelnost Scotta Adkinse, který se rozhodl porazit všechny nepřátele úplně sám. Asi to stojí za shlédnutí i když je to jen další zapomenutelný průměr. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Když si o tom nic nezjistíte předem, budete určitě za začátku docela mile překvapení. Proběhne nějaký to sblížení s postavama, nastínění problému, první akce, tam si najednou všimnete, proč že se to vůbec jmenuje One Shot! Mě to fakt trklo až u přestřelky s náklaďákem. A říkáte si wow, to je mazec, ono je to fakt dobře natočený, vymyšlený! Jenže čím víc postupujete ve filmu dál, začíná to být čím dál větší nuda, přestože mají tvůrci snahu tam udělat nějakej ten twist. Přiznám se, že poslední půlhodinu, kde by to vlastně mělo gradovat, jsem už sledoval více méně jedním okem a moc se nesoustředil. A to je špatně... jakmile film takhle upadne, je to v řiti. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Spadla mně brada! Čekal jsem zase trapné "béčko" s Adkinsonem, ale dostal jsem hodně dobré "béčko" s Adkinsonem. Po úvodní klasické zápletce s terorismem se rozjede likvidační akce, která je velmi dobře natočena a dobře se to sleduje. Přestřelky a souboje jsou velmi realisticky provedené, na tom si dali tvůrci opravdu záležet. Fanoušci Call of Duty budou plesat blahem. 75% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V úvode filmu sa dozvedáme, že sme na utajenej základni niekde v Poľsku. Preto nedáva zmysel, aby nákladiak, ktorým prídu teroristi, mal pravostranné riadenie. (Johnny.ARN)
  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama