Reklama

Reklama

Trigger Point

Trailer 1

Obsahy(1)

Nicolas Shaw (Barry Pepper) je bývalý tajný agent, který žije utajeně v New Yorku. Matně si vzpomíná, že z něj někdo dostal mučením jména kolegů a ty pak nechal pozabíjet. Pak se s ním sejde bývalý šéf Elias Kane (Colm Feore) a mimo jiné mu řekne, že jakýsi Quinton unesl jeho dceru Moniku. Shaw se vydá po jejích stopách, najde ji a po přestřelce s jejími hlídači ji osvobodí. Jenž Monika na něj namíří pistoli a řekne mu, že ho chtěli s otcem unést, aby z něj dostali, kde ukryl utajené zašifrované informace. Shaw ji odzbrojí a vezme ji do lesní chaty, kde zjistí, že dívka je postřelená, přesto mu ale uteče za otcem. Když Shaw dešifruje utajené informace, zjistí, že za vším stál Kane, že ho unesl, mučil a pak nadrogoval, aby vše zapomněl. Shaw se vydá po Kaneovi, ale toho není snadné ani najít, natož přemoci. Jak skončí dramatické setkání bývalých kolegů? Kanadský thriller byl natáčen během COVIDové krize a původně byl zamýšlen jako první část volné trilogie. (Peabody)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Ten film je něco jako tříválcová Fabia v základní výbavě, s kličkama na okna, bez rádia, bez ABS, bez posilovače a samozřejmě s černými plastovými nárazníky. První minuta slibuje akci, po této minutě naděje umírají. Následuje unylý, velmi primitivní, prakticky beznákladový brak kanadského typu, tedy kupa vážných obličejů, kupa blbých keců a k tomu už skoro nic. A když už něco, tak nestoudně mrzké úrovně. (11%) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovský akčný thriller s obohratým námetom. Má to dobrých hercov. Napriek pidirozpočtu to vyzerá dobre. Páčila sa mi kamera jak nasnímali ten zapadákov a aj prestrelky vyzerali dobre. Výstreli z pištolí vyzerajú uveriteľne. A nad tým CGI prskavkami zo samopalov som prižmúril oči. Nevadilo mi ani pomalšie tempo a prvá hodina bola proste vydarená. Bohužiaľ si film neodpustil otravný zvrat a posledných 20 minút sa z toho stala taká veľká hovadina, že som si prial, nech to utrpenie čo najskôr skončí. Takto spláchnuť solídne rozbehnutý film. Veľká škoda. 5/10. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

V podstatě jediný, co je na tom filmu dobrý, je casting. Nejsou to nějací top herci, ale přece jenom už jste ty xichty někde viděli a do svých rolí se hodí. Ale jinak je to nuda, nic moc se tam neděje, akce je taková nijaká, obyčejná a nezajímavá. No a ten příběh a snaha o zvrat (jakože překvápko!), to je největší kámen úrazu. Vlastně jsem si říkal, proč se vůbec ten hlavní hrdina do toho pouštěl, jaká byla jeho motivace vylézt z utajení?! No, nebudu se v tom radši rýpat, to nemá smysl. Zítra už si ani nebudu pamatovat, že jsem to viděl a o čem to pořádně bylo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli to pokračování vznikne, nebo ne. Jinak takový meditativní řekněme špionský film s minimem akce, zato skvělou atmosférou a náladou a vynikající kamerou, která v té přírodě doslova kouzlí. Samozřejmě člověka zajímalo, oč nakonec jako šlo, což se dozví, ale konec přece jen nahazuje udičku na další film. Proč ne? Tyhle pomalé, ale atmosférické kousky mám rád, ostatně dva podobné natočil i Jim Jarmusch. ()

JokerBaby 

všechny recenze uživatele

Niekto sa tu pokúšal natočiť film na spôsoby Denzela Washingtona či Liam Neesna. Takto slabí film som dávno nevidel. Na to , že to je ročník 2021 je to totálny prepadadák. Nechce sa mi teraz zisťovať čo sú zač režisér a scenárista , ale toto vôbec namali púšťať von z atelieru . To je celé trapné . Nedá sa na to pozerať,. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama