Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Seriál sa veľmi snaží pôsobiť sexy a vtipne, ale je to kŕčovité, nudné a ani moc sexi to veru nie je. 5,8/10. 2. séria: Netipoval som, že sú na Netflixe objaví druhá séria zrovna tohto seriálu, ale asi Sexify nie je originálne od Netflixu a iba bok kúpený od Poliakov, alebo musí byť veľmi lacný. Každopádne ma to bavilo viac ako predchádzajúcich 8 dielov. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

V seriáli Sexify vyvíjajú tri študenti appku, ktorá má pomôcť zintenzívniť ženský orgazmus. Nie je to vrchol poľskej kinematografie, ale miestami je to vtipné, svieže a odtabuizovávajú sa témy, ktoré ešte pomerne stále silnými tabu sú, pričom by byť nemuseli. Navyše, na silne katolícke Poľsko ide o vcelku odvážne dielo. V mnohých smeroch síce nedotiahnuté, s pre mnohých rušivým soundtrackom (zo zvláštnych dôvodov u mňa fungoval) a prídu aj porovnávačky so Sex Education. Ak však hľadáte tip na víkendový binge-watching, tak Poľsko + sex = zaručený úlet. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holky, za mě: nedělejte to podle appek. To je úplně největší minela tohohle zoufalýho seroše. Najděte si někoho, kdo vám bude milej, kdo k vám bude pozornej, když něco chcete, tak si o to řekněte, nebo minimálně naznačte, protože komunikace je důležitá a často ji přebíjí stud, což je hrozná škoda. Pak se to zajede v chybným režimu a obtížně se to mění, protože by to toho partnera mohlo polekat. Ale raději jeden vylekanej, než dva dlouhodobě nespokojení. V souvislosti s nejlepšími milenci se taky často mluví o kreativitě a fantazii, zatímco nejlepší uživatelé appek budou spíš technické typy se schopností podřizovat se rozkazům a doporučením. Ta jedna je za téma schopnosti žen dosahovat orgasmu, pokud se partner trochu snaží a nemyslí jen na sebe, ale přijde mi divný, že by to v roce 2021 ještě někdo nevěděl, nebo pomíjel. Pokud si teď o mně myslíte, že jsem mimo, tak se poohlédněte někde jinde- mimo jste totiž vy. Šláply jste do hovna a žádná appka vás z něj nevysvobodí. ()

catt 

všechny recenze uživatele

Zatímco Sexuální výchova byla příliš americká, maximálně dělaná na efekt a místy velmi trapná, Sefixy je mému vkusu mnohem bližší + hrdinky jsou přirozenější, chování postav není nelogické. Seriál je normálně zakončený bez nějakého násilného clifhangeru a happy end přesně v duchu života. Možná je to opravdu jenom přiblížením vkusu a chování evropanů (i když Sexuální výchova je formálně britský seriál, působí naprosto americky). Trochu otřesná hudba, ale v rámci žánru a cílové skupiny asi snesitelné. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Plz, už ne, Poláci už by neměli točit cokoli o sexu, nejspíš ani ve vzdělávací rovině. Nápad možná dobrý, ale zpackaný a ani zdaleka nedosahující odvážnosti a jebnutosti Sex Education. Hrozně chtěli, ale zkapalo to na divném scénáři a ještě divnějším soundtracku. Jediné klady - teplý ajťák a nakonec zajímavý příběh puťky Pauly. Možná kdyby ta třetí říše nepadla, dopadlo by to lépe. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama