Reklama

Reklama

Sexify

(seriál)
  • Polsko Sexify
Trailer
Polsko, (2021–2023), 11 h 3 min (Minutáž: 32–51 min)

Hrají:

Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska, Małgorzata Foremniak, Cezary Pazura, Zbigniew Zamachowski, Bartosz Gelner, Piotr Pacek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

To že Netflix často nabídne zajímavý "komba", kdy jde někdy o slušný bizár, je prostě fakt. ALE ...Za mě zcela jedinečný seriál... /1. série/ - Že zrovna "konzervativní Polsko" bude řešit orgazmy? Možná kdyby na to šli trošku jinak, než si zřídit privát a prakticky na něm točit porno.. Ale i tak to mělo něco do sebe, ač do originality, tak "TABU téma". Až překvapivě mě to chytlo, a tak jsem to zcela bez potíží sfouknul jedním dechem celé.. /2. série/ - Nápad o druhé straně mince může někomu přijít logický, ale že už to zkrátka nebude mít takový šmrnc, je fakt. Nebavilo mě to, absence školního prostředí je cítit, zacyklené vztahy jsou už jen parodií předchozí série. Nečekal jsem podobný objev, ale tohle byla nuda. 1. série - 75%. 2. série - 50%. ()

leila22 

všechny recenze uživatele

V seriáli Sexify vyvíjajú tri študenti appku, ktorá má pomôcť zintenzívniť ženský orgazmus. Nie je to vrchol poľskej kinematografie, ale miestami je to vtipné, svieže a odtabuizovávajú sa témy, ktoré ešte pomerne stále silnými tabu sú, pričom by byť nemuseli. Navyše, na silne katolícke Poľsko ide o vcelku odvážne dielo. V mnohých smeroch síce nedotiahnuté, s pre mnohých rušivým soundtrackom (zo zvláštnych dôvodov u mňa fungoval) a prídu aj porovnávačky so Sex Education. Ak však hľadáte tip na víkendový binge-watching, tak Poľsko + sex = zaručený úlet. ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl vlažnější, ale postupem času mě to hodně chytlo. Prudérní Poláci po "Všichni moji přátelé jsou mrtví" přináší další pro ně nestandardní dílo, které je správně feministické, zábavné a bizarní. K tomu hraje naprosto úchylná hudba, která krásně doplňuje celý seriál. Navíc Pavlínka je vyloženě kouzelná (ačkoliv občas na pěst). Ale ona vlastně i Natálka. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tři mladé polské slečny se díky školnímu projektu rozhodnou vytvořit mobilní aplikaci, která by jim dokázala poradit v sexuálním životě. K tomu samozřejmě vede dlouhá a trnitá cesta. Nápad trochu připomíná Masters of Sex, ale provedení je, i díky době, samozřejmě jiné.    Přijde mi, že humoru se v seriálu vůbec nedaří a mnohem lépe funguje jako drama, ale i tam by to bylo třeba doladit. Je to krátké a dobře to utíká, téma je dobré a holky se za těch pár epizod nestihnou zprotivit. Na Polsko asi dobrý, ale v konkurenci toho, co se na seriálovém poli nabízí, to přeci jen trochu pokulhává. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Trojice mladých Polek zjišťuje to, co jejich německé vrstevnice zjišťovaly už před 20 lety ve filmu Holky to chtějí taky. V nové generaci samozřejmě Polky zapojí apku, kterou dokonce vyvíjejí. Téma fajn, protože je to téma věčné, kterým se bude zabývat každá generace žen (i mužů). Leč zpracování tápe. Přestože je seriál popisovaný jako komedie, komediální prvky se mu zařadit nepodařilo, případně jsou děsně nepovedené (parodické zobrazení ezoterického kurzu o vagínách). Drama  - to už by na seriál sedělo víc, leč je to drama povrchní, nijak objevné. Trojice holek ve věku lehce nad 20 prostě dospívá a mají problémy tu s rodiči, tu s partnery, tu se školou. I takové téma se dá zpracovat inovátorsky, leč zde se nestalo a seriál si běží nepříliš zajímavou cestou. Všechny peripetie hrdinek se dají dopředu odhadnout. Hrdinky samy jsou navíc sólistky, takže jejich kamarádství se nedá moc věřit. Ostatně, většinou se ani nevyskytují spolu. Přínos věřící katoličky pro apku není vůbec žádný. Apka sama je jen letmo popsaná až v posledním díle, přitom za takovou věc by jim lidi utrhali ruce. Hrdinky mi nijak nepřirostly k srdci. Naopak, postupně mi byly čím dál protivnější. Z děje je patrné, že je zoufale natahovaný. SHRNUTÍ: Fandím Polkám proti jejich pošašenému vedení prosazujícímu snad až středověké právo, ale tomuhle seriálu fandit nemůžu. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama