Reklama

Reklama

VOD (1)

Nechvalně známý doktor Feinstone strávil několik let v přísně střeženém psychiatrickém zařízení. Nyní se mu ovšem podařilo utéct a usadí se v poklidném městečku, kde si (dvdsvet.cz) zároveň znovu otevře ordinaci. S narůstajícím počtem pacientů roste i brutalita jeho zákroků. Několik lidí jej ale začne podezírat, a tak jim zubař Feinstone přichystá řádně krvavou odvetu... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (56)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Řádění vyšinutého dentisty pokračuje. Jeho oběti se rekrutují z obyvatel malého, milého, nevinného městečka v Nebrasce s ironickým názvem Paradise. Po příjezdu zubařského zhovadilce se však Ráj změní v Peklo... Sice o trochu slabší než první díl, ale ne o moc. A navíc já mám pro doktora Feinstona slabost. A ještě větší pro jeho tuze pěknou nordickou sousedku. Film začíná trochu zvolna, ale pak se postupně rozjede a frčí až do finále; závěrečná krátká scéna s hřebíkovou akupunkturou je moje nejmilejší. A stejně jako u jedničky si i tady musím postesknout - chtělo by to remake, s vytuněným scénářem a větším rozpočtem. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Nášmu obľúbenému zubárovi sa podarí ujsť z psychiatrickej liečebne a chce začať nový život. Zhodou okolností si však musí zase obliecť plášť a začať ošetrovať pokazené zúbky vidiečanov. To v ňom naplno prebudí jeho zlé ja a zábava môže začať. Z násilia sa možno trochu oproti jednotke ubralo ale pokiaľ nemáte zubárov radi, verte mi, bude vám bohato stačiť. Najlepšia a aj najbrutálnejšia je scéna s bielením zubu, ktoré neskôr prejde k dráždeniu nervu, trhaniu a ešte k zarovnávaniu, no tak na túto scénu sa zrejme nebudú môcť všetci pozerať. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku beriem ako čistý priemer a toto pokračovanie je celkom na jej urovni, ani nenadchne, ale ani nenaserie. Corbin Bersen je tu veľmi presvedčivý, myslím si, že viac ako v jednotke. Tie jeho šialene výstupy boli viac než vydarene a dosť sa vydarili i tie jeho preludy, pekne pasovali do konceptu filmu. Lenže vo filme sa toho veľa nedialo, pritvrdil až vo finále, ale to už bolo neskoro, takže bodycount aj tu bol veľmi slabý. Naozaj, tu sa až pýta celkom sa odviazať a spraviť to tak ako si zaslúži, veľmi krvavo, ale zas zo štýlom. Štýl bol aj tu, ale krvavosť len v pár minútach, škoda toho. A ten koncový Pinhead, nevedel som, či sa mám smiať alebo plakať. Či to bolo brané len ako pokus o koncove vtipné zakončenie alebo to niekto bral vážne? Dúfam, že to prvé i keď mne to vtipné neprišlo vobec. Tak vážne neviem, čo si o tom mam myslieť. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Corbin Bernsen svou postavu šíleného dentisty dovádí ve dvojce téměř k dokonalosti a jeho záchvaty šílenství jsou asi největší ozdobou celého filmu. Zubařské mučeníčko zřejmě Yuzna vyčerpal už v jedničce a žádné novátorské nápady nepřišly, a tak tu máme de facto jen jednu pořádnou dentální prohlídku, ale i ten zbytek klasičtějšího mordování není k zahození. Svižný a zábavný de facto slasher přece nemůže nepotěšit a pointa a la Hellraiser mě nakonec vede zase ke čtyřem rozvrtaným premolárům. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Dentista 2“ mi přijde jako pokračování slabší, bez toho, aby zde bylo alespoň nějaké to pořádné vyústění, i když je poslední scéna alespoň trochu zábavná. To prostředí je dobré, ale celé se to moc opakuje na to, aby mě to opravdu bavilo. Je to celkem škoda, protože ten potenciál postavy zde byl, ale když se plácá jen na místě, to je pak trochu zbytečné a člověk se u toho bude nudit. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama