Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya Lopezová prchá z New Yorku poté, co se pomstila Kingpinovi. (Disney+)

Recenze (15)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku smysluplná roubáž na Hawkeye. Díky Alaqua Cox působí postava Maye velmi opravdově. Nějak to přesahuje standardní pipi herectví, když víte, že je opravdu handycapovaná a přesto řádí jako černá ruka. Navíc tím, že je to takové "indiánské", má to čerstvý čmach. Pomáhá i krátká stopáž a že se netlačí na pilu. Jako rozjezd ok, ale moje nároky budou stoupat. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 1.série. Pokračování příběhu ze seriálu Hawkeye, tentokráte čistě o Maye, nás zavádí do jejího mládí. Do chvil, kdy se musela odstěhovat od své dětské kamarádky Bonnie, s níž si úžasně rozumněla, (poté, co se dvě spřátelené rodiny rozhádaly, jelikož došlo k vraždě v jejich blízkém rodinném okolí) kdy vyrůstala po boku mistra v karate, velice milého asijského muže, a kdy musela sledovat jeho smrt, (rukou Clinta Burtona) po níž se přidala ke svému budoucímu šéfovi/strýčkovi, jenž si ji našel v momentě, kdy chtěla ukrást motorku. Dozvídáme se také o momentě, kdy se, de facto, přidala "na jeho stranu", poté co ve svém vlastním "výcviku" zabila jednoho muže, a ztratila zábrany. A poté i chvíli, kdy ho zabila (později se dozvíme šokující překvapení o jeho přežití) a kdy se vrátila do malé vesničky, kde vyrůstala, za svými bývalými přáteli. Ačkoliv, brzy vyjde najevo, že má i jiné plány, než se v klidu usadit (...). Celým dílem rezonuje i podivná scéna, kdy se v nitru dalekého meteoritu zrodí několik postav, jež se po zhroucení jejich "domova" přesunou na Zemi (...). 80 procent. Úvod se mi líbil, ale uvidíme, jak si bude vést pokračování. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to čeho jsem se obával. Tvůrci se snaží jít ve stopách Daredevila od Netflixu a bohužel to působí levně. Daredevil samotný mě strašně potěšil a měl jsem úsměv na tváři a čistou radost z toho vidět tohoto frajera řádit v akční scéně. Bohužel ve dvou momentech byl z nějakého důvodu (nechápu) udělán digitálně. Jako proč? A taky nedávala smysl jeho účast v tento moment. Jinak epizoda jako taková je v pohodě, je tady pěkný souhrn Mayi z Hawkaye, ale všechno divně rychle odsýpá a necítím tady výstavbu, jakou bych očekával. Kingpin je super a fantasy prvek absolutně mimo. Jsem zvědavej na zbytek, ale nic víc nečekám. 5,5/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím jestli brát jako plus nebo mínus to celkem detailní navázání na Hawkeye a Daredevila. Pro toho kdo má domácí úkol splněn (viděl), to bude působit mile. Bez nich je první 1/2 hodina zmatená představovačka jako z rychlíku. Nemluvě o zcela zbytečné “hululů” vložce “loupajícich se postav”. Jako k čemu? Zbytek je spíš nuda a ropucha se tváří non-stop stejně nabubřele. Tohle asi nebude fungovat. Pozn.: odezírá nebo ne? Pokud ne, totální fail u všech scén s Kingpinem. Na překladatelku se ani jednou nepodívala. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Masaker v ktorom žena mláti rad radom všetkých mužov, keď zmákla toho securiťáka to aby sa už mali týpci pred vchodmi na diskotéky na pozore kedy ich vycvičí nejaká štrnásťročná alfasamica ak sa jej dovolia opýtať či má občiansky, sa tvorcovia snažia pomôcť oživiť v štátoch nacistických kedysi tak populárne roller skate dráhy (inak ten nápis Make USA Skate again, to fuckt - to zase idú v júezéj voľby???) a tam na drahú spadne výnimočne dievčatko, aby im ľudia nemohli akože vytknúť že sú tam iba silné ženy a nič iné...Ale nič iné tam ani moc nie je a nie, nie je to preto že by sa mi Marvel znudil..mne nehovorili nič, na pár výnimiek, od začiatku. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama